Boys Over Flowers Yaban Çiçegi Dizisi tekrar TRTOKUL'da

 Gel gelelim fasulyenin faydalarına  Bof bitti aman Türkçe versiyonu olacakmış filan fişman derken  TRTOKUL'da bombayı patlattı  öyle gezinirken nette bi  TRTOKUL'un sitesine bakayım  neler oluyor  belkim yaz sezonu için bir kore dizisi yayınlarlar  düşüncesiyle girdim  sayfada adminin yazılarına bakarken gözüme bir  post ilişti ..Aman ALLAH'ııımm o da ne BOF'tan bahsediyor.Hemen okumaya başladım..Dogru anlamadım sandım 1 okudum , 2 okudum,3 okudum derken emin oldum...Kısa zaman sonra BOF'u yeniden yayınlayacakları yazıyordu...Evet evet dogru duydunuz BOF yeniden yayınlanacak..Büyük ihtimal okul zamanı yogun olan kardeşler ,ablalar  ve abiler için  TRTOKUL kıyak geçiyordu birde cumartesi geceleri şimdi hakkını yemeyelim  iyi reytingde getiriyormuştur birde tekrar isteyen olmuşsa yayınlamanın mantıklı oldugunu düşünmüşlerdir.


Daha önce izlememiş ya da bilmeyene ...

Geum Jan Di,yoksul bir öğrencidir. Bir takım olaylar sonucu Shinhwa okuluna başlar. Bu okul sıradan bir okul değildir ve okul zengin ayrıcalıklı olan Ç4 ya da diğer bir adıyla Çiçek Dörtlüsü tarafından yönetilmektedir. Eğer bir öğrenci, Ç4'e saygısızlık yaparsa dolabına bir kırmızı kart yerleştirilir ve kimse kırmızı kart alan kişiyle konuşmaz ve tüm okul tarafından yapılan zorbalıklara mağruz kalır; okuldan atılmaya kadar...

Geum Jan Di , sakince bu tuhaf günlerin geçmesini ummakta ve biran önce mezun olmak istemektedir. Ama olaylar istediği gibi gitmez Ç4 lideri GooJunPyo ile ters düşerler ve Ç4'ün kırmızı kartını alması gecikmez. Jan Di neolursa olsun Shinhwa okulun da kalmaya ve Ç4 le savaşmaya kararlıdır. Fakat beklenmedik olaylar gerçekleşir. Jan Di Ç4 ten YoonJiHoo'dan etkilenmeye başlar ve dahası ezeli düşmanı Ç4'ün lideri GooJoonPyo da ondan hoşlanmaya başlamıştır.

"Yaban Çiçeği" Boys Over Flowers TRT Okul'da...



Kaynak : 



Arkadaşlar  20 Temmuz 2013  akşamından ihtibaren  Tekrarlar artık  Her Cumartesi Pazar 22:00 da TRTOKUL da
ve

Çok sevilen Yaban Çiçeği "Boys Over Flowers" dizisinin tekrarını 12 Ağustos'tan itibaren hafta içi her gün 22.00'de TRT Okul'da izleyebileceksiniz!



Yorum Gönder

0 Yorumlar