2013 Begendigim Kore Dizileri Top 10

Selam;
Bu yıl çok fenayım daha önceki yıllar hemen kafamda şak şak top 10 listemi  hazırlardım aylar önceden kesin bunlar  bir numaram derdim fakat  bu yıl hepsi kafamda 1 numara şu da 2 numara olsun dedigim dizi yok hepside çok güzeldi  3 gündür düşünüyorum hangini  1 numaraya yerleştirsem  diye top 10 a sıgmıyor    izlediklerim   yayınlanan bütün dizleri izledim sayılır işin tuhafı :S   cidden çok kararsızım bu konuyu 5 defa düzenledim  dizi ekledim çıkardım geri ekledim  olmadı  öbür dizide olsun dedim   ve karar aldım en çok begendigim değil  en çok heyecanlandıran dizilerden top 10 yapıp  digerlerini de dizi önerileri şeklinde açıcam  başka çare kalmadı. 2013 bu kore yılı oldu resmen   müziginden tut dizisine kadar sanatçısına kadar oyuncusuna kadar çok verimliydi  umarım 2014  sonunda da bu kadar zorlanmam ..
Uyarı:


Benim fikrimi alarak aynı düzende öneri açan arkadaşlar neden kendi stilinizi yaratma geregi duymuyorsunuz üste bir iki cümle yazıp alta afişleri sıralamayı geçtim birde yüzlü yüzlü afişleri de bu post içinden alıyorsunuz.Ben bir afiş için bile en az yarım saat aradım afişlerin arasında seçim yaptım..Bu fikir için bile günlerce uğraştım diğer bloglara göre farklı olsun diye  düşündüm fakat siz ne yapıyorsunuz hazır fikir hazır post var nasıl olsa deyip benim günlerce uğraştığım emegimi yarım saatte blogunuza açıyorsunuz.Bu biraz ayıp olmuyor mu? Birazcık özgün bir blog olmaya çalışın kendi fikrinizi tarzınızı yaratın ki okuyucunuzda fark yaratın.

Benim blogumdan aldıgınız herhangi bir fikri herhangi bir afişi herhangi bir düzeni blogunuzda izinsiz kullanıyorsanız hakkım haram olsun.

Taklitler aslını yaratırmış derler ama ben taklit istemiyorum.Çünkü bu blog benim sizin kopyala yapıştır bloglarınız gibi olsun istemiyorum.Sizin için eğlence ya da iş olan bu blog alemi benim için bir yaşam tarzı ve siz her dakika benim yaşam tarzıma tecavüz ediyorsunuz.

Ha birde benden size bir iyilik daha; bu şekilde post açan arkadaşlar size geçmiş olsun.Zaten en büyük cezayı size Google verecektir.Hep benimle uğraşacak değil ya biraz da Google sizle uğraşsın.Emin olun Google salak değil hemde hiç değil.Lafın kısası ayvayı zaten yemişiniz benim ahıma baştan gerek kalmamış..
İşte Beni  Heyecanlandıran  2013 Yılı Top 10'um :


  1. Secret Love
  2. Good Doctor
  3. Gu Family Book
  4. The Master's Sun
  5. That Winter The Wind Blows
  6. I Can  Hear Your Voice
  7. Reply 1994
  8. Two Weeks
  9. A man from the Stars
  10. Beautiful Man
Dipnot:Bu yıla damgasına vuran  iki dizi var  ...

1. The Heirs konusu her zaman ki bildigimiz romantik komedi zengin oglan fakir kız aşkı beni pek açmasa da oyuncu kadrosu çok iyi   reytingi  yayınlandıgı sürede yüksek olan  bir dizi  izlenim 2 ye ayrılmış daha çok genç kesimin izledigini sanıyorum  Türk kore fanlarınında göz bebegi dizi  bu arada farklı ülkelerde de yayınlancak sanırım  çinde versiyonu çekilmeye başlanmış olması lazım  izlemeye deger bir dizi ...


2. Dehşet dizi Empress ki  tarihi dizi  izlemeyi sevmeyenin bile tutkusu haline gelmiş  harika bir dizi  izlemeyen çok şey kaçırır diyorlar ki izlemeyen yok her halde kore de reytingide çok yüksek bir dizi  50 bölümlük halada devam eden bir dizi  biraz baktım fakat izlemeye vaktim olmadı  final yapınca izlemeyi bekledigim dizi  hem heyecan yaratan hem konusu iyi hemde oyuncuları harika dizi ayrıca Türklerden de bahsediliyor dizide...




Yorum Gönder

0 Yorumlar