Love Stage!! (anime)

Harika bir Shounen Ai  türünde bir anime izledim.Güncel olarak takip ettigim anime gün ihtibariyle  final yapmış bulunmakta. Fakat ben çok üzüldüm  o kadar güzel bir animeydi ki  bitsin istemiyordum.Her güzel şeyin  sonu oldugu gibi bu animenin de sonu geldi.Türde anime sevenlere tavsiyedir  gerçekten kalpleri ısıtacak bir animeydi.Hepinize tavsiye ederim...  ^_^

Tanıtım;

Yönetmen: Kenichi Kasai
Türü: Romantik Komedi Shounen Ai
Senarist: Eiki Eiki
Stüdyo: JCStaff
Lisans: Sentai Filmworks
Yayın Kanalı: Tokyo MX
Yayın Zamanı:  9 Temmuz 2014 -10 Eylül 2014
Bölüm Sayısı: 10

Konusu:
Izumi Sena 18 yaşında bir üniversite ögrencisidir.Yetenekli olmadıgı halde mangakar olmak ister ailesi zengin ve popülerdir.10 yıl önce oyuncu olan annesinin yüzünden bir reklam filminde oynar.Reklam filminde Izumi kız kılıgına girmek zorunda kalmıştır bu şekilde eşi olan Ryoma Ichijo ile yolları kesişir Ryoma Ichijo Izumi Sena'ya görür görmez aşık olur.10 yıl boyunca görüşmeyen ikili reklam filminin tekrar çekilmesiyle tekrar bir araya gelirler.Fakat bir tuhaflık vardır Ryoma Ichijo ve digerleri aslında Izumi'yi kız sanıyorlardır.Fakat Izumi bir erkektir.




Karakterler; 
Ryoma Ichijo
Popüler genç bir aktör.10 yıl önce bir reklam filmi çekilir ryoma'nın ilk reklam filmidir.Reklam filminde oynadıgı eşine aşk besler.Aşkı tam 10 yıl sürer 10 yıl boyunca ilk aşkını arar 10 yıl sonra aşkı izumiyi bulur.
Izumi SENA
Üniversite ögrencisi asosyal bir çocuktur.Hayali mangakar olmaktır.En sevdigi manga karakteri Lala Lulu hayranıdır.10 yıl önce annesinin yüzünden kız kılıgına girip reklam filminde oynamıştır.

Shogo SENA
Kardeşi izumi'ye aşık bir abidir.Kardeşine çok düşkündür.16 yaşındayken bir rock grubunun solisti olmuş ünlü bir karakterdir.

Rei Sagara
Sena ailesinin menajeridir.18 yaşından ihtibaren izumi'nin babası tarafından zor bir yaşamı varken işe alındı ve onun hayatını kurtardı.Bu yüzden aileye bağlı bir menajer.

Yorum Gönder

0 Yorumlar