Junjou Romantica (Anime)

Anime 3. sezon finalini de yaptığına göre yazmak kaldı geriye.Tek kelime ile ben bu seriye bayılıyorum.Çünkü aşkı gerçek anlamda izleyiciye geçirebiliyor.Ortada bir aşk var ve o aşk Usami'nin aşkı.Kaç kız Usami'nin aşkından aşk istemez ki?Bence serinin en etkileyici karakteri de Usami.Evet diğer çiftler de çok tatlı çok şeker ama Usami bir başka.Maalesef ki Usami ne kadar tatlıysa partneri Misaki'de o kadar itici.Sezon oldu 3 hala salak,hala aptal.Genel açıdan bakarsak bütün karakterler çok iyi.Hikaye doğru şekilde anlatılıyor ve o duyguyu yaşıyorsunuz.Yani;karakterler üzüldüğünde üzülüp,sevindiğinde sevinebiliyorsunuz.Seslendirmenlere gelince seiyuu'ların hepsi burun kanatır cinsten.Anime fazla izliyorsanız tanıdık seslere denk gelmeniz mümkündür.Her sezonundan ayrı bir tat alacağınızı garanti edebilirim.Eğer ki shounen ai ve yaoi türünü (erkekxerkek) seviyorsanız ve hala izlememişseniz bu sizin için büyük kayıptır.Hiç beklemeden başlamanızı öneririm.
Junjo Romantica: Pure Romance 
( 純情ロマンチカ/ピュア ロマンス ,
Junjou Romanchika,Pure-Hearted Romantica)

Tür:Yaoi, Komedi, Romantik, Günlük hayatMangaka:Shungiku Nakamura
Yönetmen: Chiaki Kon
Müzik: MOKA
Stüdyo:Studio Deen
Lisans:
Kadokawa Pictures USA (1 ve 2. sezon)
Madman Entertainment,Funimation (3.sezon)
Kanal:
TV Hokkaido (1 ve 2. sezon)
Tokyo MX, SUN TV, AT-X, tvk,CTC, TVS, Gifu TV, BS11,TVQ (3.sezon)
Yayın Tarihleri: 
1. sezon:10 Nisan 2008 -26 Haziran 2008
2.sezon:12 Ekim 2008 - 27 Aralık 2008
Video Animasyon:20 Aralık 2012 (25 Dakika)
3. sezon:8 Temmuz 2015 -23 Eylül 2015
Bölüm sayısı:
1. Sezon: 12+1(ova)=13 bölüm
2.sezon: 12+1(ova)=13 bölüm
3.Sezon: 12 bölüm
Konu: 
Ana konu: Takahashi Misaki ,abisinin arkadaşı Usami Akihiko'dan ders almak için onun evine gider.Orada etrafa bakınırken ev sahibi mangakanın romanına denk gelir ve bu romanda abisinin başrol olduğunu görünce sinirlenir.Bu olaydan sonra üstüne birde Misaki abisinin özel durumu nedeniyle Usami ile yaşamak zorunda kalınca işler karışır.
Junjou Egoist: Kamijou Hiroki, çocukluk arkadaşı Akihiko'ya aşık olur.Bir gün parkta ağlarken Kusama Nowaki adlı çocuk ile tanışır.Nowaki, Hiroki'den kendisinin özel hocası olmasını ister fakat hiç bir şey istediği gibi gitmez ve biraz zorla da olsa amacına ulaşır.
Junjou Terorist: Bir üniversitede profesör olan You Miyagi'nin evliliği iyi gitmez ve eşiyle boşanır.Bunun üzerinden zaman geçer ve bir gün Takatsuki Shinobu'nun aşk itirafıyla karşı karşıya kalır ve neye uğradığını şaşırır. Çünkü; Shinobu eski eşinin erkek kardeşidir ve daha 18 yaşındadır. 
Dipnot: Anime 3 çiftten oluşuyor.

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Hımm bir süredir anime izlemiyordum iyi alternatif oldu. 3 farklı çifti anlatması da ayrıca güzelmiş. Post için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemelisin.Evet bu mangakanın öyle bir özelliği var mangalarında hep 3 ve fazlası çifti anlatıyor. Yorum için ben teşekkür ederim.:3

      Sil
  2. Ay Usami çok tatlı ya izledikçe insan beni de böyle sevse biri diyo ama o Misaki denen manyak tsundere'ye acayip kıl oluyorum ya aradan 3 yıl geçmiş hala "Yapma Usagi, Mal Usagi" diye sayıklıyo ay resmen kafa atasım var ona ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tsundere'de tavan yaptı tsundere'yi geçti cidden tamamen psikolojik manyak bir hale geldi sinirlenmemek elde değil.Benim içinde kafa at atarsan o manyağa. Evet ses tonu çok etkiliyor beni Usami'nin.:D

      Sil
  3. Misaki denince aklıma gelen tek şey Kaptan Tsubasa, Allah'tan söylediğine göre gıcık bir karakter olarak kalmadı aklımda =) Yalnız benim O Misaki'ye Hasan diyesim geliyodu hep, hani tam Hasan tipi vardı çocukta ne biliyim =)Neyse bu konudan alakasız oldu di mi yorumum, bana müsade =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hasan mı asdfghjklşl.Hiç güleceğim yoktu.Yok yok alakasız olmadı. :D

      Sil
  4. Usagi'nin sesi cidden çok etkili. . Sadece bu sesi duymak için bile izlenebilir bu anime.

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. Şu an için gelecek sezonlarda görülmüyor. :)

      Sil
  6. 4.sezon gelicek mi kesin bilginiz var mı? :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)