Angel Magic/2014 (Tayland)

-spoiler içermez-
Bu dizi başrol kız sayesinde ayıla bayıla izlediğim dizi haline geldi.Her bölümde kızın sahnelerini iple çekiyor,her bir mimiğinin ekran görüntüsünü alıyor hale geldim.Kız o kadar yumuş yumuş ki her izlediğim de -''Şu kız yanımda olsa da şunun yanaklarını bir sömürsem.'' diye aklımdan geçirip duruyorum.İşin tuhafı dizinin başrol erkek oyuncusu da Push Puttichai Kasetsin.Artık, dizinin benim için nasıl ilgi çekici hale geldiğini siz düşünün.
Özellikle kızla ikisinin sahnelerinde alt yazıya mı odaklansam,kıza mı odaklansam,yoksa Push'a mı baksam bir türlü karar veremiyorum.Birde öyle güzel oyunculukları var ki hayran olmamak mümkün değil.Kızı ben ilk defa izleme şansı buldum.İlk dakikadan itibaren oyunculuğuna resmen aşık oldum.Spoiler vermemek adına üstü kapalı yorum yapmak gerekirse; kızın başına bir olaylar geliyor ve o olayların sonucunda tepki göstermesi lazım.Bunun içinde gerçekten büyük bir oyunculuk gerekiyor.Özellikle o an ki hali o kadar gerçekçi ki hareketlerini doğru izlerseniz muhakkak yıllarca o şeyi özellikle oturmuş izlemiş dersiniz.(Nasılda spoiler vermemek için kıvranıyor.) Push'a gelince;Push inanılmaz bir oyuncu.Her dizisinde kendini biraz daha geliştirdiğini görüyorum. Push'ın hala DJ olduğuna inanamasam da gerçekten iyi bir oyuncu.Dizinin geneline baktığımda ise;ilk iki bölüm sizi sıkabilir.Şöyle ki dizinin ilk iki bölümünde başrol kızımız çekilmesi zor bir karakteri oynuyor bu da haliyle izleyiciyi sinir ediyor.Fakat eğer ilk iki bölüm dişinizi sıkarsanız emin olun ki dizinin bir sonra ki bölümünü sabırsızlanarak izleyeceksinizdir.Konusu iyi,dizi akıcı...Eh! daha ne olsun.Vaktiniz varsa beklemeden başlayın.

ANGEL MAGIC  
(LEH NANGFAH,เล่ห์นางฟ้า)
Tür:Fantastik,Romantik,Komedi
Yapım:Exact & Scenario
Yapım Yılı:2014
Günü:Çarşamba - Perşembe
Saati:20:10
Kanal:Channel 5
Tarih:7 Nisan 2014-8 temmuz
Bölüm Sayısı: 28
Konu:
Beauty çok zengin her zaman her istediğini yapabilecek güçte bir kadındır.Fakat; aksi ve insanlara üstten bakan bir kişiliğe sahiptir.Beauty'nin en zayıf tarafı  kuşlardır.Beauty'nin kuş fobisi  günlük hayatını da çok etkilemektedir.Bu rağmen asla kendinden ödün vermez.Hatta Beauty'nin kişiliği gün geçtikçe daha  kötü hale gitmeye başlar.Bunun üzerine  bir gün olmadık bir durum gerçekleşir ve Beauty lanetlenir.Bu lanet yaşamının  yarısını kapsamakla ilgilidir.Beauty güneş batımı ve gün doğumuna kadar bu laneti taşımaktadır.Bu lanet sayesinde Beauty doğru insan olmayı başarabilecek midir?
Oyuncular:
Push Puttichai Kasetsin Teepob / Tee
Vill Wannarot Sonthichai Lallalit / Beauty
Egg Butsakon Tantiphana Pat
Dew Alongkorn Tonnuangkoo Jade
Cee Hataiphat Smathvithayavech Orn
Yuan Nithichai YotAmornSunthorn Kratua / Tua
May Sirin Kohkiat Piwara
Oliver Pupart Kornthep
Noos Noosaba Wanichangkul Tanrı
Nicole Theriault Lalita (Lallalit'in annesi)
Jab Phenphet Phenkul Bavorn (Lallalit'in babası)

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Hiç Tayland dizisi izlemedim. Şu aralar hiç bir diziyi izleyemiyorum gerçi :( Ama aklıma yazdım zamanım olduğunda izleyeceğim teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Push der ve susarım adam beni kendine çekmiş bulunmakta. I Wanna Be Superstar, Love Flight ve Angel Magic den başka dizileri var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çevirisi olan başka var mı bilmiyorum bu üçünü biliyorum, sadece tayvandrama sitesinden Asya dizilerini takip ettigim için şimdilik onları çevirmişler. :3

      Sil
  3. Tek sıkıntım var kiii bölüm sayısı! Çok uzunlar , final dönemi gelicek yarım bırakmayı sevmem yarım kalıcak yarım kalınca hevesim gebericek güzelim diziyi kaçırıcam ay çok mutsuzum... Neyse galiba yine de baslicam :D

    YanıtlaSil
  4. Bu adam ve dizileri... sana güveniyorum ve bir diziye daha senin sayende başlıyorum. Haydi bakalım... 😀😀😀

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)