Ay Vazgeçtim Ders Çalışmayacağım

Sınav yaklaştıkça kendimi huzursuz hissetmeye başladım.Kalbimde bir sıkışma,midemde bir ağrı var.Özellikle dün sınava gireceğim okulları görünce daha fazla bu baskıyı hissetmeye başladım.
Okulları nasıl bulacağım derdiyle birlikte ders çalışmak zor gelmeye başladı.İsteksiz hallerimin yanı sıra on dakika da bir dikkat dağınıklığı yüzünden çalışmayı bırakıp bir saat başka işlerle uğraşmaya başladım.Adeta içimden ilkokul birinci sınıf çocuğu çıktı.Çalışmasam sınav hafta sonu çok yakın,çalışsam çalışamıyorum,şimdi ne yapacağımı bilemiyorum.Oturdum kara kara düşünüyorum.Acaba zengin bir koca mı bulsam?Aslında benden iyi ev hanımı olur.Kış içi hanımlar lokaline yazılırım.Yaz günleri de hobi edindirme kurslarına filan giderim.Hiç olmadı güne katılır bir iki dedikodu yapar stres atmak için göbek atarım.Bence şuan için iyi bir fikir,bu fikri değerlendirmek lazım.Zaten yaşımda geldi de geçiyor bile,evde kalmış kız kurusu statüsü için son bir yılım kaldı okumak niye ki?Çocuk da doğururum oh,onunla uğraşırken gün geçer zaten de ben böyle bir boş hayat istiyor muyum?En azından maddi özgürlüğümü kazanmam bu devirde çok önemli.Ah!Kafam çok karışık ne yazmak istediğimi ne anlatmak istediğimi bile planlayamıyorum.Her neyse ya bu deveyi güdeceğim ya da bu diyardan gideceğim,başka bir şansım yok gibi görülüyor.Oturup çocuk gibi ağlasam ayıp olur mu?

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Okul okul gezecek misin ki, onu pek anlamadım. Konu vize finale gelince ben yarım saat çalışır, üç saat dizi izler yarım saat daha çalışır tekrar dizi izlerdim. Dizileri arka arkaya devirdiğim zamanlardır, vize ve final evreleri, çok çalışmış gibi hadi ödül der der izler, diziler de aksi gibi hep heyecanlı yerde biter bir sonraki bölüme geçmeden de olmazdı :) Anlıyorum bu isteksizliği, ne günlerdi yaa!
    Zengin, seni seven ve kıymetini bilen biri denk gelir, inşallah gönlüne göre olur diğer kriterler de :) Oldum olası anlamamışımdır bayanların kariyer merakını, halbuki ev ortamı, dediğin gibi rutin işler temizlik, mutfak faslı eee bir de hobi maceran varsa hatta blog falan da vakit çokta çabuk geçiyor, evde sıkılırım diyenler çok ütopik geliyor bana :) Hayırlısı olsun hakkında ve tez zamanda ilham gelir de sınavların iyi geçer diyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet okul okul gezeceğim 3 ayrı okul 7 dersten sınav olacak. Sabah ve öğle olmak üzere. Cumartesi 14:00 (1 ders), pazar 9:30 (2 ders) ve 14:00 (4 ders)'da sınavlarım. Bazılarının 4 ayrı okul da (cumartesi 2 ayrı okul, pazar 2 ayrı okul) olabiliyor benim şansıma 3 okul çıktı. Amin inşallah, ben yok evi severim sıkılmam sadece ekonomi açısından istiyorum. Hayatın ne getireceğini bilemiyor insan. :3

      Sil
    2. iyi seçim yap ki ekonomi kısmında da bereketli olan eşin olsun, kazancı yerindeyse sıkıntı olmaz :) İşin espirisi tabi..
      Kendini geliştirmek, belirli konumda olmak, iş hayatını da görmek iyi bir şey, her şeyin bir tadına bakmak lazım sonra tercih etmesi kolay :)
      Kolay gelsin sana, güzel programmış!

      Sil
    3. Teşekkür ederim, hem yorum için hemde güzel dileklerin için. :3

      Sil
  2. Birlikte ağlayabiliriz bak, Kpss'ydi, oydu buydu ayaklarımın üzerinde durmak için yırtınıp duruyorum ama hiç bir işe yaramıyor. Koca parası tüketen arkadaşlarım ise gayet mutlu ve halinden memnun. :( Umarım şu yaşadığımız tüm strese değer bir gün.:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağlayalım vallahi! Bende öyle elimden geldiğince çabalıyorum ama bazen boşa kürek çektiğimi hissediyorum. İlginçtir evet, koca parası tüketen daha mutlu gibi gözüküyor gözüme. Tabi ev içi ilişkilerini bilemeyiz. Değer mi bilmiyorum ama şuan için bu ihtimal çok uzak görünüyor. :'(

      Sil
  3. acaba ne iş yapıyorsun diye sorabilir miyim? :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)