Finding Fanny (Film)

Sevemedim kara gözlümlüler arasına katılmış bir proje daha.Filmi hiç sevemedim.Film hint filmleriyle pek alakalı bir film değildi, alışagelmiş hint filmlerine benzetemedim.İzlerken o kadar sıkıldım ki oyuncular bu senaryoyu nasıl kabul etmişler diye düşündüm.Benim için film ilerlemedi hatta ortalara doğru ruhumu teslim mi ediyorum acaba dedim.Herhalde izlediğim hint filmlerinin içerisinde ilk defa bir çifti yakıştıramadım ve ilk defa bir hint filminden bu kadar sıkıldım.Film sanki boş vakti olanların zamanını öldürmek için yapılmış gibi bir havası vardı.Deepika Padukone ve Arjun Kapoor uyumu sıfırdı.İnşallah bir daha ikisi bir filmde çift olmazlar hiç yakışmamışlardı.İkisi ile ilgili heyecan duyduğum bir sahne olmadı.Naseeruddin Shah yani Ferdie karakteri harici hoşuma giden karakterde yoktu zaten.Filmi sonuna kadar izlememe bir sebep varsa da o sebep Ferdie karakteri olabilir.Zaman öldürmek istiyorsanız deneyin beni hiç açmadı.

Finding Fanny

Tür: Dram,Romantik,Komedi
Yönetmen: Homi Adajania
Yapımcı: Dinesh Vijan
Senarist: Homi Adajania,Kersi Khambatta
Müzik: Mathias Duplessy,Sachin-Jigar
Sinematografi: Anil Mehta
Düzenleme: Sreekar Prasad,Nick Moore
Üretim şirketi: Maddock Films
Dağıtımcı: Fox Star Studios
Yayın tarihleri: 12 Eylül 2014
Süre: 101 dakika
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe / İngilizce
Konu:
Pocolim huzurlu sakin bir köydür,bir gün köy sakini postacı Ferdie'nin kapısının altından bir zarf atılır ve zarfı açtığında kendisine 46 yıl önce yollanmış bir mektup olduğunu anlar.Ferdie mektubu inceleyince ilk aşkı Stefanie'dan gelen bir mektup olduğunu fark eder.Bunun üzerine Ferdie ilk aşkını merak etmeye başlar ve onu tekrar bulmaya karar verir.Bunun için yakın dostlarıyla uzun bir yolculuğa çıkar.
Oyuncular:
Deepika Padukone / Angelina 'Angie' Eucharistica
Arjun Kapoor / Savio Da Gama
Naseeruddin Shah / Ferdinand 'Ferdie' Pinto
Dimple Kapadia / Rosalina 'Rosie' Eucharistica
Pankaj Kapur / Don Pedro Cleto Colaco
Anand Tiwari / Father Francis
Anjali Patil / Stefanie
Mihai Fusu / Vladmir Olianov
Kevin D'Mello
Ranveer Singh (Konuk oyuncu-Angelina'nın kocası)

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Renkli sen bayağı izliyorsun Hint filmi şöyle romantik komedi tarzda bir Bollywood filmi önersene dansları müzikleri falan insanı eğlendirsin. Daawat e Ishq filmini senin blogdan okuyup izledim eğlendirmişti beni şarkıları falan da güzeldi. Hatta boş vaktin olunca en sevdiğin Hint filmlerinden liste yap lazım oluyor valla :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzliyorum canım :3 Yeh Jawaani Hai Deewani ve Khoobsurat bu filmleri bir incele canım. :3



      Sil
    2. Çok sağol hemen bakıyorum ^^ Teşekkürler bu arada ^^

      Sil
  2. Aynı şeyleri düşünmüşüz bu film hakkında. Rolunu Deepika'ya hiç yakıştıramadım. Deepika'nın Piku diye bir filmi daha çıkmıştı yakın zamanda. Ben ikisini birbirine çok benzettim. Aynı sıkıcılıktaydı. Hatta o filmde bir yol hikayesi. Deepika bunu neden kendine yaptı anlamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. PIKU hakkında da yazı yazdım geçenlerde, ben PIKU'da hiç sıkılmadım tam tersi alt yazılardan öğüt verici yerleri de yakalım en azından filmin belirli bir amacı vardı daha düzeyli bir filmdi. Hiç yoktan Irrfan Khan ile uyumluydu. Evet yol hikayesini bende benzettim. Bende merak ediyorum bütün oyuncular bunu neden kendilerine yaptılar. :3

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)