John Frieda Full Repair Saç Bakım Seti

Teyzemin saçları bir kaç yıl önce açarken yandı.Bu yüzden şuan saçları çok yavaş uzuyor ve çok hızlı kırılıyor.Onun sürekli kullandığı bir üründü  ve memnun kaldığı için bana önerdi.Bende bu yaz saçlarımı boyadığım için biraz yıprandığını düşündüm,önerisini dinleyerek kullanmaya başladım.Saçım boyadan sonra uç kısımlarından kırılmaya başlamıştı ve biraz da dökülme söz konusu idi.Şuanda bu ürünlerden memnun kaldığım için sizlere de bahsetmek istedim.Ürünün her hangi bir hoşuma gitmeyen tarafını görmedim.Bilakis ürün saçlarıma yarar bile sağladı.

Ürünlerden bahsetmek gerekirse;

İşlem Görmüş Saçlar İçin Onarıcı Şampuan (250 ml)
Şampuanı bana bisküvi kokusunu andırdı nedense.Akışkan hoş bir kıvamı var. Çok azıcık saça sürdüğünde güzel köpürüyor ve 2. yıkamayla birlikte saçı güzel temizlediğini hissediyorum.Ayrıca her saç tipi için geçerli midir bilmem ama dökülmeyi de azalttığını fark ettim.
Ürünün içerisinde Inca Inchi adlı bir yağ varmış. Bu yağ Amazon yağmur ormanlarında yetişiyormuş ve Omega 3 açısından zenginmiş.Bu şampuan boyalı ve işlem görmüş saçlara uygunmuş. Kullanımını tüm şampuanlarda olduğu şekilde yapıyoruz. Ekstra bir uygulama söz konusu değil.
İnternet Fiyatı:22,99-45,39 arası

İşlem Görmüş Saçlar İçin Onarıcı Bakım Kremi (250 ml)
Saç kreminin çok az belirli belirsiz bir kokusu var.Saç bakım kremini kullanıp saçı kuruttuktan sonra dolgunluk hissini veriyor ve düzenli kullanıldığı zaman saçın yıpranan bölgelerinin onarıldığını gözle görebiliyorsunuz.Aynı şekilde bu ürünün içerisinde de Inca Inchi yağı mevcutmuş.Saç tellerini yumuşatmaya ve kırılmayı azaltmaya yarıyormuş. Şampuanıyla yıkadığımız ıslak saçlara kremi yayıyoruz 2 ile 5 dakika arası bekleyip ardından bol suyla duruluyoruz.
İnternet Fiyatı:22,99-45,39 arası

Onarıcı Bakım Maskesi (150 ml)
Bunun kokusuna bayıldım.Keskin bir kokusu ve kremsi bir yapısı var.Maskesinin kırılmaları,yıpranmaları ve boya yüzünden hasar oluşturan bölgeyi yavaş yavaş onardığını hissediyorsunuz.Daha parlak bir saç sahibi oluyorsunuz.Kullanıp yıkama esnasında bile saçın ipeksi ve kaygan olduğunu hissediyorsunuz.Sanki taranmışçasına akışkan saç tellerinin sahibi oluyorsunuz.
Diğer iki üründe olduğu gibi bununda kemik maddesi Inca Inchi yağıymış.Saçın kırılma riskini azaltarak hasar görmüş bölgeleri onarmaya yarıyormuş.Bu ürün saçı ağırlaştırmadan daha dolgun göstermesini sağlıyormuş.Yine şampuandan sonra ıslak saça yayıp 2 ile 5 dakika arasında bekleyerek ardından yıkıyoruz.
İnternet Fiyatı:22,40-45,39 arası

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. indirimde almayı düşündüğüm bir seri sağ ol ayrıntılı yorumların için :) seni gfc den takibe aldım 350, takipçin oldum seni de bana beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düz hesap yaptın yani, en kısa zamanda uğramaya çalışacağım... Rica ederim, yorum ve takip için ben teşekkür ederim. :3

      Sil
  2. duydugum bı serı degıl ama denenebılır :) Gerci araştırmak lazım bende işlem yok cunku ıslem olmayanlar ıcın olanı da bunun kadar ıyımıymıs :)))

    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seri değil ama ''Seti'' olarak başlık açmak istedim şimdi tek tek isimlerini yazsam başlık yerine bildigin cümle olur ya da ayrı ayrı başlıkta post açmak işime gelmedi hepsini kapsar gibisinden böyle bir başlık yazdım. Vallahi bilmiyorum işlem görmemişi nasıldır denersen ve yazarsan seve seve okurum. :3

      Sil
    2. şimdi kookusuna vuruldugum ama sacımda cok da etkısını goremedıgım bı seti mi seriyi mi hangısını ıstersen onu denıyorum :)))
      Bakalım belkı o bıtınce sıra buna gelir :)

      Sil
    3. İnşallah denemen işe yarar da farklı bir ürün kullanmak zorunda kalmazsın. Kadın olmak çok zor iş ya! :D

      Sil
    4. ınsallah :))) Walla zor ama zevklı erkek olsam napardım bılemıyorum ben bakım makyaj falan sevıyorum ugrasmayı :D erkek olsam kahvede okey oynardım belkı de :D

      Sil
    5. Ehehehehe! Erkekler kadınlardan daha süslü son yıllar erkek olmayı hiç istemezdim. :3

      Sil
    6. oda var sende haklısın valla :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)