Dedikodu//Super Junior Sungmin Yuvasına Döndü

Super Junior grubunun ponçiklisi,yumuşak yumuşak pofuduk yanaklısı ve ilk evli üyesi Sungmin askerden geldi. Her ne kadar askerliğine kısa süre kala evlenip bizi şok etse de her zaman tam destek olarak arkasında durduk. Skandal dolu yorumlarla askere uğurladığımız Sungmin için zor bir dönem başlıyor. Çünkü Koreli netizenler pislik dolu leş yorumlarını bizim çocuğun üzerine salacaktır. Tabii ELF görünümlü bencil kişilerde bu leş insanların ekmeğine yağ sürecektir. Bu yüzden ELF'lere şimdiden sabırlar dilerim. Özellikle ayrı bir şekilde VitaMins olanlara da bol sabırlar dilerim. En çok yorumların kanına dokunacak kesim VitaMins olacaktır. Gerçekten anlayamıyorum bir insan evlendi diye neden nefret toplar  çözemiyorum. 

Asker Gidiş-Geliş Tarihi: 31 Mart 2015 - 30 Aralık 2016

Kim Sa Eun yengemiz çok tatlı. Geçen askerlik dönemi boyunca da Sungmin'in yüzünü kara çıkaracak bir şey yapmadı. Buna rağmen hala kızdan nefret eden ya da Sungmin'e hala kızan varsa onun fanlığından ve sağlığından şüphe ederim. Neyse konumuza geçelim. Ponçiğimizin gelmesine çok sevindim. Bir yandan da Eunhyuk için üzüldüm. Shindong ve Sungmin'in gelmesiyle Eunhyuk oralarda tek kaldı. Neyse ki uzun zamandır askerde olduğu için eminim orada bir sürü arkadaş edinmiştir yalnızlık hissetmeyeceğini düşünüyorum. Sungmin'in gidişini hatırladım da sessizce sanki evlenerek büyük bir suçluymuş gibi askere gitmişti. Dedikodu// Sungmin Asker Oldu Buna rağmen gerçek ELF'ler ona destek vermek için o süre içinde çabalamıştı. Şimdi gelirken yine ELF'ler onu yalnız bırakmayarak karşılama yapmışlar. Yine de her şeye rağmen 30 Aralık 2016 günü  sağlıklı bir şekilde döndüğü ve kendine iyi baktığı için mutluyum. Hoş geldin ponçikli adam. 

Hayranlarının yanı sıra Sungmin'i annesi babası ve kendisi gibi köpeği karşılamaya gitmişler.


Buradan gerisini post uzayacağı için paylaşmıyorum zaten bulabildiklerim de bu kadar. Devamı için bir kaç link paylaşacağım;




...ve daha çok bilgi için ;

Super Junior - Turkish Sapphire Blue

Bu arada JYJ üyesi  daha evvel de Türkiye'yi ziyarette bulunan Kim Jae Joong'da askerden  döndü.  Çok güzel ve büyük bir fan topluluğu ile karşılanan Jae Joong sende hoş geldin.



Yorum Gönder

0 Yorumlar