Seni Kimler Aldı (Dizi)

Bu ATV dizilerinin afişleri beni çıldırtıyor. Dizilerin yapımları yayınlamazsa asla afiş bulamıyorum. O yüzden de ATV'ye sosyal hesaplarına sinir oluyor. Pastel Film afiş yayınlamamış haliyle bende afiş bulamadım. Anlayacağınız çıldırdım, fıttırdım. Pastel'den bir dizi çıkıyorsa o dizi muhakkak güzel ve entrika dolu olur. Yapımın bir kaç dizisi tutmasa da genelde başarılı olarak yoluna devam ediyor. Bu yüzden Pastel varsa o diziyi izlemeliyim diye düşünüyorum. Fakat bu dizi de Pastel etkeninden çok oyuncuların etkisi beni benden aldı. Fragmanında üç tane sevdiğim oyuncuyu başrol olarak görmek heyecanlandırdı. Yiğit Kirazcı'yı eskiden pek tutmuyordum ama son dizisinde kalbime kocaman bir taht kurdu. Oyunculuğunu geliştirmiş olması daha çok hoşuma gitmeye başlamasına sebep olmuştu. Bu dizide de yine oyunculuğunu konuşturduğunu hissettim. İnandırıcılık seviyesi her rolünde biraz daha artıyor. Sanırım Yiğit Kirazcı geleceğin jönleri arasında anılacak gibi duruyor. Umarım yolu geleceği parlak ve açık olur. İki çok sevdiğim kadın oyuncu Fulya Zenginer ve Duygu Yetiş'i bir dizi de buluşması benim açımdan dizinin artı puan kazanmasına sebep oldu. İkisini de ekranda izlemeyi çok severim. Duygu Yetiş bende biraz ağır bassa da bence iki oyuncu da diziye farklı bir hava katmışlar. Dizi, Pastel dizisi olduğu için Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray'ın dizilerinde ki oynadıkları karakter gibi Fulya Zenginer ve Duygu Yetiş'in oynadığı karakterlerin bir ilişkisi olacağını düşünüyorum. Umarım dizi tutarsa yıllarca sünmez karakterler demeden geçemedim. Acı ama Pastel'in o dizisi cidden çok uzadı dallandı budaklandı artık can sıkıcı olmaya başladı. Lafın kısası kabak tadı verdi. Neyse dizimize dönelim. Dizi de, gözüme tek batan oyuncu Serhan Yavaş oldu. Yıl oldu 2017 hala dublaj mı yapılıyor sesine demeden geçemeyeceğim. Kutsi bile o sesten kurtuldu sen hala aynısın be Serhan Yavaş. Aslında ses tonu ve diksiyonu da güzel adamın ama neden dublaj yapılıyor bilmiyorum. Oyuncunun kendine güveni mi yok düşüncesine kapılıyorum. Oyunculuğuna gelince oyunculuğunu da sevmiyorum. Neredeyse bir şekilde tüm dizilerini izledim ama bir türlü ısınamıyorum. Belki Yiğit Kirazcı hesabı bu dizide de Serhan Yavaş'ı severim kim bilir. Aslında Serhan Yavaş'ın rolü başka bir oyuncuya verilmişti. Fakat oyuncunun yaşadığı talihsiz bir olay yüzünden diziden çıkmak zorunda kaldı. O oyuncu olsaydı bu rolde sanırım efsane bir dizi olurdu. Keza onun efsane bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. dizi genel anlamıyla çok güzeldi. İlk bölüme göre bayağı hareketli ve akıcıydı. Konusu fena durmuyor ama zamanla daha iyi şekillenecek gibi gözüküyor. Ben diziyi sevdim sizde entrika dizilerinden hoşlanıyorsanız bu diziyi bir izleyin derim.
Dizi ilk bölümüyle reytinglerde yayın zamanı, 10. sırada, tekrarı ise 28. sırada tamamladı. 
Seni Kimler Aldı

Tür : Aile, Dram, Romantik, Entrika
Senaryo : Pınar Uysal
Yönetmen : Bora Onur
Yapım : Pastel Film
Yapımcı : Yaşar İrvül, Efe İrvül
Kanal : ATV
Günü : Pazar
Yayın Saati : 20.00
Başlangıç tarihi : 30 Nisan 2017
Konu:
Zehra, annesi Aynur'la birlikte, İstanbul'un sayılı zenginlerinden sayılan Çamay ailesinin yanında çalışıp, yaşamaktadır. Zehra, birlikte büyüdüğü Çamay ailesinin tek veliahttı Barış'a aşıktır. Barış da Zehra'ya karşı duygularını fark eder. Fakat bu aşkın önünde çok sayıda engel vardır. Aynur'un evlatlık verdiği ama herkesin öldü bildiği Zehra'nın ablası Ceren (Zeynep) intikam için geri gelir ve oklarını önce kendi ailesine sonra ilgisi olan herkese yöneltir. Konak tarafında ise, bu ilişkiyi kesinlikle onaylamayan annesi Cahide, Barış'ı sadece Zehra'dan değil, amcası bildiği ama aslında babası olan Talat'tan da uzak tutmak için bıçakları bilemektedir. Aşklarını korumak isteyen Barış ve Zehra, büyük sırların içinde ve satılmış olduğunu öğrenmiş olan Ceren'in intikamının gölgesinde savrulup duracaklardır.
Oyuncular: 
Fulya Zenginer
Duygu Yetiş
Serhan Yavaş
Yiğit Kirazcı

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. O afiş konusu beni de delirtmişti zamanında.Allah'tan Türk dizisi izlemiyorum da böyle bir sorunum olmuyor (bir tek Söz :)
    Fragmanı hiç beğenmedim ve beğenmememdeki en büyük sebep Serhan Yavaş'tır.O dublajı beni aşırı şekilde irrite ediyor.Fulya Zenginer'i seviyorum aslında ama o bile kurtaramadı.Ne diyelim,hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok zorlanıyorum ATV dizilerinin afişlerini bulmakta ciddi anlamda can sıkıcı oluyor sanki Dünya'nın en gizli olayı gibi. Beni de öyle birde çok fazla karakteri seslendirdi seslendirmen bu yüzden artık çok yapay geliyor ses tonu. Televizyona bakmasan Levent Atahanlı mı, Polat Alemdar mı, Ayaz mı, Genco mu, Maraz Ali mi belli değil. Bu yüzden acilen kendi sesini kullanmalı. Hani kaba konuşan, diksiyonu iyi olmayan ya da sesi ve görüntüsü birbirine uymayan bir durum olsa anlarım resmen keyfi seslendirmen kullanılmış gibi. yine de diziyi bir denemelisin ben çok hoşlandım. :)

      Sil
  2. çok güzel ve başarılı olmuş tebrikler :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)