Nerdesin Birader (Dizi)

Nerdesin Birader, şahane bir oyuncu kadrosuyla sonunda başladı. Aslında Timur Acar'ı hiç sevmem. Hatta bir önce ki dizisine gıcık kapıyordum. Her zaman bana soğuk gelen oyunculardan biri. Fakat ilginçtir bu diziye yakışmış. Özellikle polis olan Yiğit karakterini sevdim ama Yunus sulu olduğundan sevmedim. Galiba Yiğit yerine ana karakter Yunus olacak gibi duruyor. İzleyici olarak Yiğit karakterini daha çok görmek isterim de ama karakteri yok edecekleri ilk bölümden belli oldu. Birde bu dizi ile Timur Acar'ı sevme ihtimalim var.
Gonca Sarıyıldız muhteşem bir kadın ve oyuncu. Oldum olası Gonca'yı çok beğeniyorum, bana çok sıcak farklı geliyor, adeta evimizin kızı gibi. Aslı karakterine can veren Gonca Sarıyıldız bana göre karakteriyle bütünleşmişti. Bence gerçekçiliği izleyiciye geçiriyordu. Şimdiden en sevdiğim karakter Aslı karakteri olacak gibi hissediyorum. Bu arada saç rengine bayıldım çok yakışmıştı.

Seren Deniz Yalçın çok tatlı bir kız ama neden hep fettan, yılan bir karakteri oynuyor hala anlamış değilim. Tamam kötü karakterler her zaman en renkli karakterler oluyor ama kızın yüzü o kadar güzel ki fettan kadın olması pek etkilemiyor beni. Yalnız kız iyi oyuncu bunu inkar edemeyiz. Melek yüzünün ardından gelen sinsiliği çok iyi oynuyor.

Deniz Can Aktaş kaslı ve fit görüntüsü ile diziye yakışmış. Polis karakteri için fiziksel olarak uyuyordu. Ayrıca oyunculuğu bir tık daha iyi olmuş.

Ve son olarak Ülkü Hilal Çiftçi... Bıcırık ya hu!!! Nereden buluyorlar böyle tatlı çocukları anlamıyorum. Gerçi Ülkü'yü başka dizilerden biliyorum ama bu dizi onun kendini daha iyi göstermesine sebep olmuş. Bence Ülkü bıcır bıcır laf cambazlığı ile diziyi başka bir sevdirecek.

Usta oyuncular hakkında her zaman ki gibi yazmıyorum. Her biri bu ülke için, sektör için kıymetli isimler hepsini büyük bir saygı ile izledim.

Dizinin Hindistan / Bollywood sahnelerini çok sevdim, ilk bölümüne renk katmış farklı bir hava yakalamıştı. Aksiyon sahneleri iyi kurgulanmıştı. Seçilen mekanlar güzeldi. İlk bölümde Hindistan sahneleri olduğu için hayli bir renkliydi de. Çekim açılarından hoşlandım özellikle doğru yerlerde arka planın bulanıklaştırılması ayrı bir hoşuma gitti. Birde en çok dikkatimi çeken kadın oyuncuların kıyafetleriydi. Stil danışmanı kim diye bakmadım ama tüm kadın oyuncuları gösterecek şekilde kıyafetler seçilmişti bu da dikkatimden kaçmadı. Klasik bir konusu olsa da işleyişini, kurgusunu çok sevdim. Fragmanlarına göre dizi ilk bölümden beklentimin üstünde çıktı. Diziyi ben sevdim. Gülmek, eğlenmek istiyorsanız ve vaktiniz varsa siz de bir şans verin bence.
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır. 

Dizi ilk bölümüyle reytinglerde yayın zamanı, 13. sırada, tekrarı ise 34. sırada tamamladı.
Nerdesin Birader

Tür: Komedi
Senaryo: Sahne 77
Yönetmen: Emre Kabakuşak
Yapım: Filmevi
Yapımcı: Erol Demir, Dilek Yorulmaz
Yapım yılı: 2017
Yayın günü: Çarşamba
Yayın saati: 20:00
Yayın kanalı: FOX TV
Başlangıç tarihi: 8 Kasım 2017
Konu:
‘Şu hayatta isteyeceği en son şey ikizinin yerine polis olmaktı.’
Yunus, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir komiserdir. Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan (Bollywood)'dan da sınır dışı edilen Yunus, ikizinin yerine polis olmak zorunda kalınca işler karışır. Üstelik bir de hiç derdi yokmuş gibi ikizinin ortağı Aslı’ya aşık olmuştur. Peşinden hiç ayrılmayan bir nişanlı, ansızın ortaya çıkan küçük bir kız ve içine düştüğü seri polisiye olaylar zinciriyle Yunus, kendisini adeta ‘hayatının rolü’nü oynarken bulacaktır.
Oyuncular: 
Timur Acar
Gonca Sarıyıldız
Hakan Bilgin
Ruhi Sarı
Deniz Can Aktaş
Seren Deniz Yalçın
Kemal Uçar
Emre Erçil
Ülkü Hilal Çiftçi
Defne Yalnız
Altan Erkekli

Yorum Gönder

0 Yorumlar