Dostlar Mahallesi (Dizi)

Dizi benim sevdiğim türde bir dizi değil ama muhtemelen biraz birikince Kanal D tekrarlarını verince izleyeceğim bir dizi olabilir. Buna benzer Akasya Durağı, Cennet Mahallesi ve Çiçek Taksi dizilerinde hep bu başıma gelmişti. Bu dizi de zaten yukarıda ki üç dizinin karması gibi bir şey olmuş.

Çağla Şikel'i çok seviyorum hatta youtube kanalını da takip ediyorum ama bu dizi de çok yapmacık olmuş. Keşke bu karakteri kabul etmeseydi ya da bu kadar abartılı oynamasaydı. Fazla antipatik bir karakter olmuş.

Alişan biraz daha oturaklı bu dizi de. En azından Ferhat karakteri kadar uçarı karakter değil. Dizi de baba karakterini çok yakıştırdım. Artık yaşı bu karakterleri kaldırıyor. Yalnız daha ağır karakterler de oynasa daha iyi olur. Aynalı Tahir ve Aşkına Eşkıya dizileri harici hep bu tür karakterlerde gördüm. İzleyici artık sıkılmaya başladı.

Hande Katipoğlu her zaman ki gibi çok iyiydi ama bu dizi olmamış be Hande...

İnan Ulaş Torun'un hakkında çıkan haberlerden sonra soğumuştum o yüzden direk olarak antipatik geldi. Maalesef oyunculuğunun önüne geçti bazı şeyler. Bu dizi ile eskisi gibi sempati duyar mıyım bilmiyorum. Oyunculuğu her zaman ki gibi ortalamaydı.

Zeynep Eronat gibi bir oyuncunun bu dizi de ne işi var diye sorgulayacaktım ki rahmetlik Zeki Alasya aklıma geldi. Usta oyuncularda böyle dizilerde oynayabilir...

Ersin Korkut öyle böyle bir oyuncu. Yani ne iyi ne kötü... Bu dizi tam onun kalemi dümdüz oyunculuğu ve şiveli konuşmasıyla başka bir oyuncu düşünülemezdi.

Buse Varol'un bir kaç dizisini izlemiştim. Çok ön plana çıkan bir oyuncu olamadı. Bu dizi de çıkar mı bilmem ama son günlerde pek bir konuşulur oldu. Oyunculuğunu bu dizi de daha yakından inceleyeceğim.

Ceyhun Fersoy ve Hakan Bulut Seksenler dizisinden sonra bu diziyi seçtiğinize emin misiniz gençler...

Vallahi yalan yazamayacağım dizi boş vakitte televizyonda bir şey bulamazsan izlersin kıvamında bir dizi olmuş. Bu yüzden çok beğenmedim. Komedi türünde gibi ama sitcom gibi de ya da belki günlük dizi tadında bir dizi. Bilmiyorum yani dizi hakkında pek bir fikir edinemedim. Ortaya karışık bir şeyler işlenmiş. Fakat genç çocukların bu diziyi seveceğini düşünüyorum. Evet! Bence onlara hitap edecek bir dizi. İzleyeceklere iyi izlemeler. Vaktiniz varsa bir deneyin derim ben beğenmedim ama belki siz beğenirsiniz.
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır. 

Dizi ilk bölümüyle reytinglerde yayın zamanı,  13. sırada, tekrarı ise 67. sırada tamamladı.
Dostlar Mahallesi
Tür: Aile,Komedi
Senaryo: Resul Ertaş
Yönetmen: Ayhan Özen
Yapımcı: Türker İnanoğlu
Yapım: Erler Film
Yapım yılı: 2017
Yayın günü: Cumartesi
Yayın saati: 20:00
Yayın kanalı: Kanal D
Başlangıç tarihi: 16 Aralık 2017
Konu:
Sımsıcak, birbirine bağlı, sevgi dolu insanlardan oluşan bir mahalle... Dedikoducu kuaförü, öfkeli kasabı, delikanlı taksicileri, afacan çocukları, ne ararsan var. Birbirine siyah ile beyaz kadar zıt karakterde iki kardeş olan Taksi şoförlüğü yapan Metin’le Çetin’in hem sevgi hem de çatışma dolu hikayesi. Taksi durağının sahibi ve tüm mahallenin ablası Neriman Annenin zorluklar karşısındaki dimdik duruşunun, yetenekli oğlu Çağatay’ın oyunculuk hayalleriyle çelişen gelecek beklentilerinin, Birbirlerine tutunarak ayakta kalan baba kız Hasan ve Bahar’ın, Metin’in liseli kızı Bilge’nin hayatı öğrenmeye başlayışının, Rus aşkını çok sevdiği annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in, çapkın, işe yaramaz kocasını hem seven hem terlikle döven Seher’in, bir yandan eltisiyle bir yandan kızının ergenlik bunalımlarıyla uğraşan Füsun’un, başlarına ne dert açarlarsa açsınlar tatlı yaramazlıklar yapmaktan vazgeçmeyen Yamaç’la Serkan’ın hikayesi.
Oyuncular: 
Çağla Şikel 
Alişan 
Hande Katipoğlu
İnan Ulaş Torun 
Zeynep Eronat 
Ersin Korkut 
Buse Varol 
Ceyhun Fersoy 
Hakan Bulut 
Tolga Coşkun 
İrina İvkina 
Bedia Ener 
Sinem Ergin 
Berrin Arısoy 
Metehan Sancaktar 
Turan Özdemir 
Tayfun Sav 
Çağdaş Tekelioğlu 
Yunus Çakıroğlu 
Su Dura 
Brad Berke Bayrak 
Engin Ege Çıray

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. bende bu dizinin çok yapmacık olduğunu rollerin abartılı olduğunu düşünüyorum.Akasya Durağını anımsattı fragmanı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benziyor diziye evet sonra değişir mi bilmem. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)