Parodontax Diş Macunu / Diş Eti Bakımında Uzman

Öncelikle size www.fikrimuhim.com sitesinden bahsetmek istiyorum. Ben bu siteye 1 ve ya 2 yıl önce üye oldum. Bana yıl içerisinde ücretsiz çeşitli ürünler yolladılar. Ben bu ürünleri deneyimleyerek keşfettim. Hem sosyal medya hesaplarımda, hem blogumda, hemde çevremde ki insanlara anlatarak da ürün hakkında en doğru bilgiyi aktarma şansı buldum. Bu siteye üye olmak için illa blogunuzun olmasına gerek yok. Ürün elinize ulaştığı an herhangi bir sosyal medya hesabınızda fotoğraflayıp deneyiminizi yazmanız yeterlidir. Sitenin ve markanın bizden tek bir isteği var. O da ''doğru'' bir şekilde deneyimimizi başka insanlara aktarmak. Üye değilseniz ve ücretsiz olarak size gelen ürünleri kullanmak istiyorsanız yine ücretsiz bir şekilde www.fikrimuhim.com sitesine üye olabilirsiniz.
www.fikrimuhim.com sitesinden bana gelen son ürün Parodontax Diş Macunu oldu.

Aslında kargo bana Kasım ayının 14'ü gibi ulaştı. Fakat doğru bilgiye ulaşmak için bir süre diş macununu kullanmam gerekliydi. Bu yüzden hemen yazma gibi bir şansım olmadı.


Kargo poşetini açtıktan hemen sonra ince dikdörtgen bir kutu ile karşılaştım. Bu kutu bana sağlıklı bir şekilde ulaşması için koruma amaçlı kullanılmıştı.

Kutuyu açtığımda içerisinden www.fikrimuhim.com 'a ait bir adet mektup, Parodontax'ın bir adet bilgilendirme kitapçığı, bir adet 75 ml diş macunu, bir adet diş fırçası, 5 adet tester diş macunu çıktı. İlk başta gelen mektubu ve kitapçığı okumak istedim. Daha sonrasında tester olan diş macunlarından bir iki tanesini çevremde ki insanlara verdim. Aynı şekilde ev halkının kullanması için eve bir tane açtım.

İlk deneyim: 

Kutuyu açtıktan hemen sonra kullanmak yerine sabah kullanmak istedim. Macun ağır korumasını açar açmaz mentollü kokunun baskın olduğunu fark ettim. Daha sonra diş macununu sıktım. ( Fotoğrafta daha net görün diye fazla sıktım. Bezelye tanesi kadar da yetiyor.) Diğer diş macunlarına nazaran farklı bir rengi olduğunu fark ettim. Daha sonrasında fırçalamaya başladım. Başta tuzlu gibi geldi, ardından bu karbonat gibi bir tat olmaya başladı son olarak zencefil tadı aldım. Diğer diş macunlarından farklı olduğunu ve neden diş etini hedef aldığını daha iyi anlamış oldum. Tadı kötü geldiği için ilk kullandığımda biraz midem bulandı. Fakat akşam ve ertesi sabah fırçaladığımda tadını artık aldığım için alıştım ve normal gelmeye başladı. İlk iki gün hiç bir fark göremedim. Fakat ilaç kullandığım için bir de çok fazla çay kahve tükettiğim için diş aralarında kahve rengimsi bir renk oluşmuştu onların açıldığını fark ettim. 

Daha sonra ki günler:

Üçüncü günden itibaren alt dişlerimin arkasında tartarlar vardı bu da diş eti çekilmesine yol açıyordu onların da renginin açıldığını fark ettim. Dilime dokunan rahatsız edici o tartarların dilimi artık daha az rahatsız ettiğini fark ettim. En önemlisi diş eti ağrısı oluyordu dışarı çıktığım zaman o ağrıları kullandığımdan bu yana hissetmiyorum. Yalnız nereden baksan 1,5 2 haftadır kullandığım için daha çok erken olduğunu düşünüyorum ilerde düzelir mi bilmiyorum ama diş üzerinde diş etinin çizgi kısmınsa sarımtıraklık var bu ilaçtan dolayı oluştu o hala duruyor. Diş üzeri rengini güzel beyazlatsa da o bölüm kaldığı için düzeltir mi emin değilim.

Son olarak: 

Kullandığım süre içerisinde ürün benden tam not aldı. Başarılı buldum. Sadece tadı çok keskin yani acı geliyor bu biraz yumuşatılsa güzel olur. Birde bu ürünü başarılı bulduğum için kesinlikle çocuklar içinde ayrı bir ürün yapılmalı. 7 yaş ve üzeri için tavsiye ediliyor ama zihinsel engelli bireyler de var. Onların diğer insanlara göre dişlerine daha özen gösterilmesi gerekiyor. Fakat tutmayı bilmedikleri için yutuyorlar. En azından çocuklara göre yapılırsa bu bireylerde çocuklar için olan diş macununu kullanabilirler. bilmiyorum bir yetkili bu yazımı okur mu ama naçizane bir tavsiye vermek istedim.

Ürünü sizlere de tavsiye ederim. Özellikle diş eti ve diş probleminiz varsa bir deneyin bence seversiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar