Bu blog yalnızca davetli okuyuculara açık modası

Bir blog kullanıcısı olarak hiç bir zaman anlayamayacagım ya da anlamak istemedigim durumlardan biridir bu durum.Bi Blog görürsün ilgini çeker tıklarsın pat bu yazı çıkar.
Blog açıyorsan  yazdıklarının okunması için  açarsın yazarsın okunur  yorumlar gelir duruma göre popi olursun mantık bu dur .Bloggerligin amacı bu değil midir zaten?.Amaç;  düşüncelerini  blog aracıyla herkese ulaştırmak...ama bu davetli olayı ne amaçla kullanılır hiç anlamış değilim.Bu davetliler neye göre seçilir   ve ya  nasıl o bloga girilir kriterleri nedir?Bana sorarsanız çok önemli şahıslar filan oluyor o blogda magazin ve sanat dünyasından insanlar  gibi .Hayır insan merak etmedigi bir blogda olsa böyle olunca merakta ediyor  gizemli bir durum  olarak görmüyor ama insan acaba içeride hangi devlet sırrı var diye düşünmüyor değil.Birde bir başka  farklı düşüncesi de ulan yoksa bu  beni engellemiş mi ?  ya da lan acaba  tek bende bi sorun acaba blogspottan mı kaynaklı ...:D gibi tuhaf düşünceler işte.

Bu kadar önemli ne var içeride ayin mi yapılıyor  insanlık için yararlı gizli bilgiler mi var   bizden gizli bir örgüt mü  yoksa ne var yani ne  varda  bu durum yapılıyor. Evet bir şeyden rahatsız olmuş olabilirsin. Bunun için başka çözümlerde var yorum  denetleme sadece kayıtlı üyeler yorum yapsın  yorum onaylama ve   blog kopyalamayı  engelleme vb. bunun gibi bir ton çözüm varken niye bu davetli kullanıcı olayı hepi topu hepimiz kıçı kırık blog yazarlarıyız çokta önemli bir insan değiliz açıkcası  bel ki de aynı konuda yazmış bi ton  blogger bile vardır  bu yüzden  blogu devlet sırrına dönüştürmenin amacı bana saçma geliyor sanırım önümüzde ki   yıllarda da bu durum saçma ve komik gelecek.. ^_^
Bir başka yazımda görüşürüz  anacım bye bye  ...

Yorum Gönder

0 Yorumlar