Tsubasa to Hotaru (anime)

Bugün kendimi aşıyorum ve blogumda yapmadıgım bir şeyi daha yapıyorum bir OVA bölümden bahsetmek istiyorum.Bir kaç gün evvel çevirisi gelen 14 dakikalık OVA umarım yakın zamanlarda bölüm bölüm gelmeye de başlar.Gerçi bu yönde  bir bir haber yokmuş ama  yinede insan biraz olsun  umut etmiyor değil hani yani.Esas soruya gelirsek 14 dakikalık bir OVA'dan neden blogumda bahsetmek istedim?Çünkü öyle ki 10- 12 ve daha fazlası bölümde bir animenin veremedigi  romantizmi o komikligi 14 dakikaya sıgdırabilmişler helal olsun bu yüzden blogumda birazcık bahsetmeliyim dedim.Mangası büyük bir ihtimal devam ediyor araştırmalarım sonucunda manga 3 Agustos 2013 te başlamış ve  şuan 48. bölüme gelmiş durumda yani  bu da demek oluyor ki bu yıl olmasa bile  belki gelecek sene umarım  anime şeklinde izleyebiliriz.(umut her zaman gereklidir) Hem gülebileceginiz hemde içinizi sımsıcacık yapabilecek bir OVA'yı sizlere tanıtmak isterim.
Dipnot: Çizimlere bayıldım animeyi çok güzel çizmişler ...

Tsubasa to Hotaru (つばさとホタル)

(çeviri bana ait/Kaynak)

Yapımcı: JCStaff
Mangakar:Haruta Nana
Tür: Romantizm, Komedi ,Shoujo
Türü: Ova
Bölüm Sayısı:1
Süre:14 dakika
Yapım Yılı: 2014


Konu:
Sonokawa Tsubasa 15 yaşında bir lise öğrencisidir. Sonokawa Tsubasa anemi(kansızlık) hastalıgı yüzünden bir gün tren istasyonunda bayılmak üzereye gelir.Gözlerinin önü kararır.Bu arada okulundan oradan geçen bir erkek öğrenci fark eder ve Sonokawa Tsubasa'ya yardımcı olur. Sonokawa Tsubasa ayıldıgında ona yardım eden kişiye karşı aşık olmuştur.Bu arada en yakın arkadaşı sakatlanınca arkadaşına yardım etmek amaçlı okulun basketbol takımının geçici menejerligini üstlenir...ve bütün bildikleri değişir.

Karakterler:
Hidaka  Aki
Belirsiz bir karakter çok fazla konuşmayan ama  düşünceli bir ana karakter.Sonokawa Tsubasa'nın kafasına top gelecekken onu kurtarır.Basketbol takımında oyuncu.

Sonokawa Tsubasa
Anemi hastası bir kız..Arkadaşı Yuri'yi çok seviyor ve ona yardımcı olmak  için elinden geleni yapıyor.Tren istasyonunda bayılınca ona yardım eden bir senpaisine aşık...Bir gün geçici menajer olmak zorunda kalınca  o görevi çok seviyor ve zamanla basketbol takımına bağlanır.

Yuri
Sonokawa Tsubasa'nın çocukluk arkadaşı.okudugu lisede ki basketbol takımının menejeri.

Hachiya
Okulun basketbol takımının kaptanı.

Karasuma Yoshinari
Sonokawa Tsubasa'nın sınıf arkadaşı fazlasıyla rahat ve laklakçı basketbol takımının bir üyesi.

Sugiyama
Sonokawa Tsubasa'nın aşık oldugu senpaisi.Sonokawa Tsubasa'nın hiç bir zaman hareketlerine anlam veremez ve Sonokawa Tsubasa'dan çok sıkılır.

Toba Yuuma
Okulun popüler ve ateşli çocugu.Toba Yuuma aynı zamanda okulun basketbol takımının bir üyesi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar