Bir Blogun Nasıl Takipçisi Olunur

Yeni google hesabı  ve ya  blog açan arkadaşların çoğu bu durumu ya çözemiyorlar ya da  anlayamıyorlar. Onlara yardımı olacagını düşündüğüm için bu postu  yazmak istedim.Sizin için  aşama aşama casp aldım.Umarım basit şekilde anlatabilirim;

İlk önce  giriş yaptıgınız blogda bu şablonu bulmanız gerekli.Bulduktan sonra  ''Bu siteye katılın'' butonuna basmalısınız.
Ardından bir panel açılır bu panel bu şekilde olur.Google butonuna basmalısınız.

Google butonuna bastıktan sonra  g+ hesabınıza giriş yapmanızı ister.Şifrenizi  girdikten sonra Oturum Aç butonuna basın.
Giriş yaptıktan sonra bu panel çıkar.
(Kendimi takibe alacağım için resim gözükmüyor bende  normalde bu şekilde çıkmaz. renklitirtil topluluğunu takip edin gibi bir cümle çıkar.)
Bu blogu izle butonuna basarak işlemi bitirin.

Dipnot: Genel olarak izlemek en sağlıklı olanıdır blog sahibi sizin takip ettiğinizi görebilir. Özel olarak izlerseniz gizli izlemiş olursunuz blog sahibi ve diğer kimse sizi göremez.Özellikle çekilişlere katılmak isterseniz Genel olarak izlemelisiniz.
Son olarak bu şekilde olur  Seçenekler>Çıkış butonuna basarsanız ya da  bu bölüm ilk  aşamadaki  caps haline gelirse  sorun olmaz siz izlemeye devam edersiniz.

Dipnot: Blog hesabı olmayan fakat Google hesabı olanlar bu şekilde blogları takibe alabilirler.


Yorum Gönder

0 Yorumlar