Kaçın Kurası (Dizi)

Rengarenk dizisinin reytingleri başladığı haftadan sonra hızla düşüşe geçmişti. En son yayınlanan bölümünde reytingleri 31. sıraya kadar gerilemişti. 15 temmuz sonrası verilen aradan mı yoksa hikayesinin işleyişinden mi bilinmez izleyicisini hızla kaybetmişti. Yapımcı ve kanal bunu fark etmiş olmalı ki dizinin devamı niteliğinde diziyi baştan çekme kararı aldı. Çoğu oyuncusunu kadrodan çıkarıp yerine yeni oyuncularla çalışmayı tercih eden yapım, birde senarist ve yönetmeni de değiştirmeyi ihmal etmediler. Durum böyle olunca tabi ki isimde otomatik olarak değişti. En büyük değişimi başrol erkek oyuncusunu değiştirerek yaptı yapım. Kaan Taşaner ile yollarını ayıran yapım, Serhan Teoman ile el sıkıştı iyi de yaptı. Selin ve Kaan gerçek hayatlarında da sevgili oldukları için ayrı bir sıcaklık vardı. Fakat Serhat ile de Selin uyumu çok hoş oldu. İkili arasında hızla kimya kurulmuş gibiydi. Bakışlar, mimikler Kaan ve Selin çifti kadar izleyiciye geçiyordu. Bu yüzden Serhat Teoman'ın doğru seçim olduğunu düşünüyorum. Serhat Teoman'ı çok severim çok iyi bir oyuncudur ve onun olduğu dizileri ayrı bir eğlenceli bulurum. Kameraya verdiği enerjiden midir nedir oynadığı her dizi benim için çok akıcı geçer. Rengarenk dizisine göre bu dizi biraz daha espriden uzak bir  işleyişe sahip olmuştu. Daha çok romantizm üzerine  işlenecek gibi geldi.  Senaristin değişmesi ile bu düzende değişmişti. Beni dizinin işleyişinde en çok rahatsız eden şey  dizinin damdan düşer gibi anlatılması oldu.  Yani, dizi devamı gibi olduğundan başlangıcı yoktu. Tüm  olaylar damdan düşer gibi ya da daldan dala gibi olmuştu.  Oyuncuların sempatikliği ve uyumluluğu olmasa   sanki ilk bölümden  dizi toslayacakmış gibi geldi. Fakat başrol oyuncuların ustalığından dolayı  bu durum  pek  göz ardı edilmiyordu. Zaten Engin Elgün gibi bir senarist olduğundan dizinin sonra ki bölümleri için her şey rayına oturacaktır diye düşünüyorum. Bu durum harici her şey yerindeydi. Vaktiniz varsa bu diziyi kaçırmayın derim.  

 İlk bölüm yayın zamanı reytinglerde 21., tekrarı ise 49. sırada  bitirdi. 
Kaçın Kurası

Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: İnci Balabanoğlu Ahıska
Senaryo: Engin Elgün
Yapım: NTC Medya
Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp
Kanal: ATV
Günü: Cuma
Saati: 20.00
Başlangıç Tarihi:  23 Eylül 2016
Konu:
Renk, 6 ay önce kalbini İzmir'de defnetmiş, kendi yasını tutuyordur. Bu yası gölgeleyecek makyajı ise yükselen iş grafiği ve elbette başarısıdır. Aylardan beri kalbi kırgın, gönlü yorgun Renk kendini işine vermenin suyunu çıkarmış, iş dışında hiçbir şeye dönüp bakmaz olmuş, duygusal benliği içine kaçmış, bir çeşit organik robota dönüşmüştür... Hayatı griye dönen Renk'in hayatı Amerika'dan Barış'ın gelmesiyle tekrar renklenecektir.
Oyuncular: 
Selin Şekerci
Serhan Teoman
Ümit İbrahim Kantarcılar 
İbrahim Kendirci
Açelya Devrim Yılhan 
Köksal Engür
 Eylem Tanrıver
Burak Tamdoğan
Abidin Yerebakan
Atilla Türkyılmaz
Burcu Altın Akdoğan

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Diziden diziye geçmek bana tuhaf geldi biraz bir ara bakayım dedim pek anlayamadım :)) Ama Serhat Teoman ve Selin Şekerci uyumu güzel olmuş ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizi başka dizinin devamı olduğu için anlayamamışsındır. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)