Cesur Yürek (Dizi)

İtiraf etmek gerekirse fragmanları yayınlandığı günden itibaren dizi için beklentim hiç yoktu. Nedense hep soğuk gelmişti bana ama şans vermekten kendimi geri alamadım. 

Ve sonuç olarak;
Mafyavari tarz dizileri pek sevmediğim için bayıldım yazamam ama diziyi çok sevdim. O özlediğim Deli Yürek dizisini hatırlattı. Zaten dizinin yapımcısı olan Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener Deli Yürek senaryo ekibindeydi bunun da etkisiyle böyle bir dizi çıkardıklarını düşünüyorum. İzlerken hep Deli Yürek'in 2016 versiyonu hissine kapıldım. Tabi ki yer yer Kurtlar Vadisi'nin havasını da hissetmedim değil. Düşünceme göre dizi iki dizinin karması gibi bir şey olmuştu. Başrollerini pek sevemesem de Rüveyda Öksüz ve tatlı Onur Tuna paylaşıyordu. Onur Tuna'nın o boğuksu sesine bayılıyorum. Yüzü, fiziksel görünüşü o kadar uyuyor ki sesine izlerken farklı bir bakıyorum adama. Keza oyunculuğu bir başka adamın. Bakışları, mimikleri oyunculuğunda ki o doğallık adeta beni kendine hayran bıraktırıyor. Oyuncu kadrosunda dizilerden tanıdığımız usta oyuncular vardı. Özellikle Kurtlar Vadisin'den yolu geçmiş oyuncular hayli fazlaydı. Bu yüzden neredeyse hepsini tanıdığınız için oyunculukları hakkında yazmak istemiyorum. Dizinin repliklerinde vatan, vatan aşkı betimlemelerine yer verilmesi. Suriyeli mültecilerin konusunun işlenmesi ve 15 Temmuz'dan bahsedilmesi çok hoşuma gitti. Dizi bu konuda gözümde artı bir puan kazandı. Eğer ki siyasi ve mafyavari  konulardan hoşlanıyorsanız  bu diziyi kaçırmayın derim. 

Dizi reytinglerde yayın zamanı  2. sırada, tekrarı ise 32. sırada tamamladı. 

CESUR YÜREK


Tür: Aksiyon, Suç, Dram, Siyasi
Senaryo: Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur
Yapım: Fark Film
Yapımcı: Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan
Yönetmen: Kudret Sabancı
Kanal: Show Tv
Günü: Perşembe
Saati: 20.00
Başlangıç Tarihi: 13 Ekim 2016
Konu: 
Ömer Korkmaz ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girer. Berrin'in hayatta ki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır... Bölgesel sorunları, uluslararası siyaset ve stratejileri birde aşkı anlatmaktadır.
Oyuncular: 
Onur Tuna
Rüveyda Öksüz
Hüseyin Avni Danyal
Saydam Yeniay
Hakan Yufkacıgil
Rıza Akın
İsmail Hakkı
Sultan  Ulutaş
Zeynep Korkmaz

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Resmen başa sardık gibi geliyor. akşamları Deli Yürek gündüzleri tülin,caner,kaynana semra... Tekerrür etmesi normalde çok erken olmadı mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tıkandılarsa demek, evet erken oldu biri dün facebook da bir espri yapmıştı, hoşuma gitmişti. ''Darbe insanı geriye götürür dedikleri bu olsa gerek.'' yazmıştı. Gerçekten komik ama mantıklı bir düşünce gibi gelmeye başladı. :)

      Sil
    2. Aynen mantıklıymış

      Sil
  2. Onur Tunanin kendi sesi değil seslendirme kuzenim filinta setinde çalışmıştı bir dönem o söyledi kendi sesinin tipi ve karizmasiyla hiç alakası yokmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şaşırdım. Hep kendi sesi sanıyordum ben, bilgilendirme için teşekkür ederim. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)