Roy Lae Sanae Luang / 2013 (Tayland)

-spoiler içermez-
Bu tarz diziler beni çok geriyor ama izleyici bu tarz dizilere acayip ilgi gösteriyor. Entrikası bol, erkeğin kadına kötü davranması kadın izleyiciyi konu itibariyle adeta hipnoz ederek kendine çekiyor. Şiddet ve aşkın tavan yaptığı bu tür dizilerin konuları her zaman çok güçlü olur. Tayland'ın bu türde ki dizileri ne kadar beni boğsa da hakkını yememek gerekir ki çok iyi oluyor. Zaten sosyal medya da konuşulma durumuna bakınca da bir nevi bu başarı gözle görülür hale geliyor. Dizi de tüm oyuncular çok iyi oyun sergilediledir. Gözüme batan hiç bir oyuncusu yoktu. Oyunculuk o kadar iyiydi ki nefret edilesi karakterlerden gerçekten nefret edebildim. Mesela Lalita karakterine can veren Yok Thanyakan Thanakitananon'dan gerçekten nefret edebilirim. Ya da başrol karakter Krao'yu canlandıran Weir Sukollawat Kanarot'tan rahatlıkla nefret edebilirim. İşte  oyunculuğun iyi olmasından dolayı  belli bir süre sonra biz izleyicilerin gerçek anlaması üzerine böyle bir durum olaşabiliyor. Nitekim bu dizide de böyle oldu.  Dizi genel anlamıyla akıcı bir diziydi. Özellikle bu tarz dizi sevenler için bulunmaz Hint kumaşıydı.  Bütün duyguların yüksek   anlatılması dizinin farklı bir yerinin olmasını sağlıyordu. Dizi de beni tek rahatsız eden  baskının yanı sıra başrol karakterin intikam için  evin tüm kadınlarına yaklaşmasıydı. Bu durum beni çok rahatsız etse de  pek göze batmıyordu. Eğer ki farklı konu da ve türde bir dizi arıyorsanız bu diziye göz atmanızı tavsiye ederim. 
Roy Lae Sanae Luang (ร้อยเล่ห์เสน่ห์ลวง, Charming Deception)

Tür: Romantik, Dram
Yapım: DaraVDO
İçerik: Uyarlama (1994 dizisi Nung Fa Kub Satan)
Ülke: Tayland
Dil: Tayca
Kanal: Channel 7
Yayın Günü: Cuma, Pazar
Bölüm süresi: 1 saat 34 dakika
Bölüm Sayısı: 18
Yayın tarihi: 15 Şubat 2013 - 24 Mart 2013
Konu:
Krao'nun hayatı annesine tecavüz edilmesi ve intiharına şahit olmasıyla ardından babasının da bu acıya dayanamayıp ölmesiyle değişir. Artık tüm hayatını intikam almak için yaşar. Hayatının tek amacına ulaşabilmek için çok çalışır ve kendini iyi hazırlar. İntikam vakti geldiğinde annesine bu yapılanları bir bir ödetmeyi düşünür. Vichawaytlar çok zengin bir ailedir. Anne ve babalarını bir trafik kazasında kaybeden üç kardeş bir gün iflasın eşiğine gelirler. Bu zamanlarda Krao ortaya çıkar ve bu zengin ailenin şirketinde çalışmaya başlar. Öç almayı planlayan Krao'nun hesaba katmadığı bir şey gerçekleşir ve evin küçük kızı Arnus'a kalbini kaptırır. İntikam mı galip gelecektir yoksa aşk mı?
Oyuncular: 
Weir Sukollawat Kanarot 
Mai Davika Hoorne 
Hana Lewis 
Buz Atichanan 
Watcharabul Leesuwan Not 
Yok Thanyakan Thanakitananon 
Shane Nattawat Plengsiriwat 
Mac Weeradon Wangcharoenporn

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Bm biraz klişe gibi duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu itibariyle evet klişe ama işleyişi farklı. Tayland usulü bir işleyişe sahip. :D

      Sil
  2. Merhaba,sitenizi severek takip ediyorum.Hayatımda hiç Kore dizisi izlememiştim,bir tane diziye başladım.Kore dizileriyle ilgili izlenecekler listesi yapmak istedim ve sitenize rastladım.Asya dizileriyle ilgili liste yaparken çok yardımcı oluyorsunuz,teşekkürler. :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)