Breathe Right Lavanta / Rahat Bir Nefes

fikrimuhim adlı deneme ürünleri sitesinden ürünler deniyorum diğer yazdığım yazılardan biliyorsunuzdur. Sadece bloggerlar değil sosyal hesapları olan herkes bu ürünlere ücretsiz sahip olabilir ve deneyimlerini paylaşabilir. Hala bu güzel siteyi keşfetmeyen varsa çok şey kaçırmış yazabilirim. Şimdiye kadar hep çok güzel ve yararlı ürünleri deneme şansı yakaladım. Sadece siteye ücretsiz üye oluyorsunuz ve size gönderilen ücretsiz ürünleri deneyip ürün hakkında fikirlerinizi sosyal hesaplarınızdan takipçilerinize ve çevrenizde ki insanlara paylaşıyorsunuz.

www.fikrimuhim.com sitesine üye olmayı unutmayın. 



Ürünün özellikleri; 
Bu sefer yine bana çok güzel ve işime yarayacak bir ürün gönderdiler. Uyku esnasında rahat nefes almak için burun bandı. Belki reklamlarını televizyonda ve ya internet üzerinden görmüşsünüzdür adı, Breathe Right uyku bandı. Aslında denemem için ürün bana şubat ayı içerisinde geldi. Fakat, beni sosyal hesaplarımdan takip ediyorsanız sağlık açısından zor günler geçirdim. Hala da geçiriyorum ama uzun bir tedavi sonucunda bu günleri atlatabileceğimi düşünüyorum. Her neyse ürün bana geldiğinde ilk işim kutunun içerisinden çıkan küçük tanıtım kitapçığını okumak oldu. İyi bir uyku için lavanta içerikli bir ürünmüş. Akdeniz bitkisi olan lavantanın araştırmalar sonucunda rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkileri olduğundan ve bu yüzden ürün içerisinde geliştirdiklerinden bahsetmiş. Ayrıca bu ürün, lavantanın haricinde, ekstra, klasik, şeffaf ve çocuklar için olanları da varmış. Bunu da bu kitapçıkta göstermiş. Bana uygun olanının lavanta olduğunu düşündüm ama hassas bir cilde sahip olduğum için şeffaf olan ürünün o özelliğinin olmasını da istedim. Ürün bize %38'e kadar burnumuzu açmayı garantiliyor. Ayrıca rahat nefes almamıza yardım etmede de %50'yi garantiliyor. Soğuk algınlığı ve ya alerjiye bağlı burun tıkanıklarının da giderilmesine yardımcı oluyormuş. Kitapçıktan anladıklarım bunlardı.Tabii ki hemen deneyemedim bu yüzden geçen hafta deneme fırsatım oldu. Bu ürünü tek başıma değil annemle denedim. 


Deneyimlerim: 

4 gün annem, 1 gün ben denedim. 

Annemin burnun da yaşa bağlı mı bilmiyoruz son yıllarda kemik eğriliği oluşmaya başladı. Bu yüzden sağ delik nefes alışverişine engel oluyor  ve çok az bu işlem oluyor, uyurken çok zorluk çekiyor. Bu yüzden ilk annemde denedik ve ben onu gece boyunca kontrol ettim. Horlaması yarı yarıya inse de tamamen kesilmedi. Fakat, kısa kısa horlamaya başladı. Ara ara bir iki nefes horlayıp kesiyordu. Bu horlama olayı tamamen bitmedi ama ağızdan gürültülü nefes alışverişlerini kesti. Bu da onun rahat, kesintisiz uyumasına sebep oldu. 4. günün sonunda annemden görüşlerini istedim. 


Annemin görüşleri: 
Ürünün sabah kalktığında burnunun çok acıttığını ve günün yarısına kadar burnunun üstüne dokunamadığını söyledi. Bundan anladım ki demek ki şeffaf olanını kullanmamamız gerekiyor ama lavantanın özellikleri şeffaf olanında yok gözüküyor.


Uyku esnasında ne hissettiğini sordum. Bant burnunu kaldırdığı için rahat nefes aldığının ve nefes alışverişi veremediği tarafının da nefes alışverişini sağladığını söyledi. Bu da çok rahat bir uyku çekmesini sağlamış. Kesintisiz bir uyku uyuduğu içinde dinlenmiş bir şekilde uyandığını söyledi. 


Bunun yanı sıra annem burnundan nefes alamadığı için ağzı açık uyumak zorunda kalıyordu. Yıllar sonra ağzı kapalı uyuduğunu söyledi. 


Yani, anlayacağınız bu ürün annemden burun acısı haricinde tam not aldı. Annem gibi kemik eğriliği ya da nefes sorunu olan ve ya horlayan varsa tavsiye ederim. 



Benim görüşlerim: 
Maalesef 1 gece takabildim. Çünkü, sabaha karşı uyandığımda geniz etim şişmişti gibiydi ve korktum. Ben geniz eti ile doğmuşum galiba 5-6 aylıkken doktor bunun farkına varmış. Doktor ameliyat edebiliriz dese de babam kıyamamış ve 18 yaşına geldiğimde bunu benim karar vermemi istemiş. Bende 18 yaşıma geldiğimde istemedim. Şu an da hasta olmadığım sürece sorun yaratmıyor. Belki nefes alışverişleri daha zor olsa da bir zararını görmüyorum. Umarım da görmem çünkü çok hoş bir burnum var şeklinin bozulmasını istemem. Her neyse, burun bandının taktığımda bir rahatsızlık hissetmedim. Fakat ince küçük bir burna sahip olduğum için hemen tutmadı. Yapıştırana kadar bayağı uğraştım. Yatmadan önce güzel nefes alıyordum. Uykuda da rahat nefes almışım annem, uykuya daldıktan sonra horlama olayımın olmadığını söyledi. Ama sabaha karşı aniden uyandım ve nefes alamıyordum. Geniz eti şişmiş gibiydi ve sadece ağızdan nefes alabiliyordum. Hemen kalktım bandı çıkardım. Odaya geldim hala nefes alamıyordum o da beni sıkıntıya soktu. Kış günü olmasına rağmen hasta olmayı göze alıp camı açtım yattım. En azından odaya temiz hava gelsin diye. Sabah uyandığımda her şey yolundaydı ama planıma uyamadım. Planıma göre 4 gün annem 3 gün ben deneyimleyip yazacaktım maalesef 1 gün deneme şansım oldu. Benim geniz eti problemim yüzünden bunu yaşadığımı düşündüm ama herkes de aynı olacak diye bir şey yok. Bu yüzden tam anlamıyla bu konuda bir başka geniz eti olan denemeden tavsiye edemiyorum. Birde aklıma şey geldi ben gösterdiği gibi yaptım ama yanlış takmış da olabilirim. Tam olarak neden böyle bir şey yaşadığımı bilemiyorum. Bu yüzden geniz eti olup deneyen varsa da yorumlarınızı bekliyorum. 


Genel bakış; 
Genel olarak baktığımda ürün çok faydalı. Takılması ve çıkarması çok basit, kokusuna bayıldım. Ne çok ağır, ne çok hafif. Kokulara karşı problemi olan varsa kokusu fazla etkilemiyor. Paketin içerisinde 10 adet oluyor. Ürünün garanti edilen işlevleri birbirini tutuyor. Her burun tipine uygun çeşitleri varmış. Genel olarak bakıldığında bence yararlı bir ürün. Eğer ki sıkıntılarınız varsa bir kere kullanmayı denemelisiniz. . Ben annem için denedikten sonra ürünü almaya karar verdim. Umarım sizlerde memnun kalırsınız. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar