Ver Elini Aşk (Dizi)

Bu dizinin oyuncuları en sevdiğim oyunculardan oluşsa da benim gözüm senarist Nehir Erdem'i görür görmez ''-Bu dizi kaçmaz kesin izle.'' dedi. Şimdiye kadar Nehir Erdem'in olduğu her iş çok komik ve güzel oldu. İçerikte Nehir Erdem görürseniz düşünmeden o projeyi izleyebilirsiniz. Kesin çok güleceğiniz çok hoş ama bizden bir hikaye vardır ortada. Nehir Erdem'in sanırım 3. dizisi bu dizi ve yine Ferda Eryılmaz ile birlikte orta yazıyorlar. Aslında sadece Nehir Erdem değil Ferda Eryılmaz'da var ama nedense Nehir Erdem'i görmek izlememe daha çok teşvik ediyor. Neyse iki senaristte ortak yazıyorlar dizileri zaten siz hangini görürseniz o diziyi gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. Dizinin oyuncularına baktığımda iki başrol oyuncuyu da ilk dizilerinden bu yana izlediğimi fark etti. Kendimce Ali İl'i kedi gibi bir oyuncu olarak betimliyorum. Çünkü bu oyuncu hangi karakteri oynarsa oynarsın kedi gibi o karakterin şeklini alabiliyor. Asla oynadığı bir önce ki diziye bakıp bir sonrakinde oynadığı karakteri yadırgamıyorsunuz. Direk üzerine karakteri bir kıyafet gibi giyiyor ve çok doğal bir şekilde kaldığı yerden devam ediyor. Böyle olan oyuncu sayısı yok denilecek kadar az. Bu yüzden bu dizinin senaristlerden sonra ikinci şansı Ali İl gibi geldi bana. Dizinin üçüncü şansı bana göre bebek oldu. ALLAH nazarlardan korusun bebek pek tatlı. Nereden buluyorlar böyle bebekleri bilmiyorum. Bebeğin banyo sahnesi vardı o sahnede çığlık attım resmen. Dedim ki ''- ALLAH'ım şurada olsa şunun her yerini ısırsam öpsem. Ay birde ne güzel bebek kokusu vardır kim bilir.'' Öyle tatlı bir bebek bulmuşlar. Ailesi inşallah her set gününde bebeği okuyup üfleyip öyle oynatırlar. Çünkü dizinin ön planında bebek var bu da daha fazla insanın dikkatini çekecektir. Dizi de Ali İl'in partneri Sevda Erginci'yi de çok seviyorum. Bir önce ki oynadığı diziyi sevmediğim için izlemedim ama ilk dizisinden bu yana takip ettiğim bir oyuncu. Her dizisinde oyunculuğunu geliştiriyor olması benim gözümden kaçmıyor. Haliyle ben dahil benim gibi düşünenlerin de kalbine pozitif enerji yollamayı ihmal etmiyor. Şive konusunda dilinin çok yatkın olduğunu bu dizi de fark ettim. Bana çok doğal bir şekilde şive kullanıyor gibi geldi. Bu yüzden karakterle uyumunu başarılı buldum. Fakat tam bütünleşmiş gibi değildi. Bir kaç bölüm sonra bu durumun oturacağını düşünüyorum. Dizi de usta oyuncularda mevcut. Onlara saygı çerçevesinde asla yazmıyorum biliyorsunuz. Zaten haddime düşmez onları es geçiyorum. Başroller harici Burcu Günay'ı yıllar sonra bir dizi de görmek beni mutlu etti. Umarım bu projeden sonra yine ortalıktan kaybolmaz. Dizinin ilk bölümü çok eğlenceli ve komikti. Benim gülmekten çenem ağrıdır. İnşallah bu şekilde devam eder hiç kendini bozmaz dizi. Klişe bir konuya sahip olsa da işleyişi muazzam olmuş. Ben diziyi sevdim. Gelecek bölümlerde de izlemeyi planlıyorum. Eğer eğlenceli bir şeyler arıyorsanız bu diziyi şiddetle tavsiye ederim. Bence bu diziyi izlemelisiniz.
 Dizi ilk bölümüyle reytinglerde yayın zamanı, 3. sırada, tekrarı ise 7. sırada tamamladı.
Ver Elini Aşk

Tür: Romantik, Komedi
Senaryo: Ferda Eryılmaz - Nehir Erdem
Yönetmen: Bora Onur
Yapım: Salacak Yapım
Yapımcı: Ayça Aral Sarangil
Yapım yılı: 2017
Yayın günü: Perşembe
Yayın saati: 20:00
Yayın kanalı: Kanal D
Başlangıç tarihi: 7 Eylül 2017
Konu:
Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 aylık kızıyla birlikte İstanbul’da yaşamakta, bir menkul kıymetler şirketinde borsa brokarlığı yaparak geçimini sağlamaktadır. Bebeğine bakan bakıcı kaçınca Kaan, Ayperi isimli bir köylü kızını dadı olarak işe alır. Kaan'ın sadece cahil bir köylü kızı sandığı Ayperi, onun yozlaşmış hayatına bomba gibi düşer. Kaan son derece çapkın ve sorumsuz bir metropol bekarı, Ayperi ise dediğim dedik bir Antepli köylü kızı olduğu için ikisi sürekli kavga etmeye başlarlar.

Ama birbirlerinden hiç haz etmeyen bu iki inatçı keçinin bilmedikleri bir şey vardır. Kaderleri bundan kırk küsur yıl önce Kıbrıs Savaşı'nda yazılmıştır. Ayperi'nin dedesi Asım Onbaşı, Kaan'ın dedesi Emin Ağa'nın hayatını kurtarmak için bir kurşunun önüne atlamış, Emin Ağa’ya büyük bir vicdan borcu yüklemiştir. Kaan’ın Antepli bir Ağa olan dedesi, Asım Ağa’nın torununu kendi torununa almaya ant içmiştir. Dedeleri onların nasibini kertmiştir lakin bizimkiler kanlarıyla canlarıyla bu nasibe karşı dururlar. Ama ikisinin de karşı duramadığı tek bir şey vardır. Kaan’ın tatlı mı tatlı, dokuz aylık kızı Su Ellen.

Oyuncular:
Sevda Erginci
Ali İl 
Gülsün Sare Fil 
Köksal Engür 
Asuman Dabak 
Hakan Pişkin 
Ceren Koç 
Büşra Çam 
Mesut Yılmaz 
Gamze Demirbilek
Duygu Karaca 
Gökay Müftüoğlu 
Burcu Günay 
Nihal Menzil 
Metin Keçeci 
Toygun Ateş 
Nazan Ayas 

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. hiç televizyon dolayısıyla da dizi izlemiyorum izleyenler ne düşünüyor acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. #VerEliniAşk tagını sosyal hesaplarının arama yerinde arayarak ulaşabilirsin. Yayın zamanı çok güzel yorumlar vardı ama dün izlemeyip tekrarlarına bakanlar ne düşünür bilmiyorum. :)

      Sil
  2. canım başladı mı bu dizi çok merak ediyordum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım 6 Eylül itibariyle başladı. Artık her perşembe 20.00'da Kanal D ekranlarında. :)

      Sil
  3. Ali İl'i Seni Bana Yazmışlar'dan beri severim ve rollerini cidden çok iyi değiştiriyor.yani poyrazdan sonra bu rol çok başarılı.ayrıca dizi çok eğlenceli duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oyuncu işin kimyasını çözmüş gibi değil mi? Poyraz da efsaneydi. Evet dizi çok eğlenceli. :)

      Sil
  4. 1.bölümün fragmanını izlediğimde bu senaryo Nehir Erdem den başkasının olamaz dedim ve hemen nette arattığımda yanılmadığımı gördüm. kitaplarından dolayı olsa gerek mizacını bayağı benimsemişim. Eminim sizde okumuşsunuzdur okumadıysanızda öneririm :)Kendisiyle 1,2 yıl önce tanışma fırsatım oldu ve dizileri, kitapları kadar çok tatlı bir insan :) bu dizisinide ailecek izliyoruz daha doğrusu annem bebeği sevmekle meşgul oluyor tv ekranının el verdiği kadarıyla ;))gerçekten nazar değicek diye korkuyorum o nasıl tatlılıktır.inşaallah yolları açık olur ve daha çok ekranda görürüz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nehir Erdem hiç okumadım ama senaryolarını çok seviyorum. Sanırım bende çok benimsedim daha içten geliyor. Biz de bebeği çok seviyoruz. ALLAH'ım nazar değmesin çok tatlı. Amin inşallah. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)