Mayıs Kraliçesi (Dizi)

Aslında bu diziden beklentim çok büyüktü.Sonuçta diziyi Birol Güven yapıyordu ve iyi oyuncuları vardı.Bu yüzden bir heves diziye başladım ama sarmadı.Bir şeyler eksik gibi,samimiyet alamadım.Belki oyuncuların kimyalarına yakıştıramadım,belki de Kore versiyonu kadar iyi gelmedi. Sonuç olarak ilk 3 bölüm yazmak için bekledim ama yine de sınavı geçemedi.Bende diziyi son bölümden sonra bıraktım.Dizinin yolu açık olsun,umarım güzel bir kitleyi yakalayabilmiştir.Pek fazla dizi hakkın da yazmama gerek yok dizinin konusu güzel.Oyuncular hakkını vererek oynamışlar.Fakat o bilmediğim eksik şey yüzünden sıkıcı yazmayım da biraz aynı seviyede işliyor dizi yükseldiği noktalar yok.Yine de vaktiniz varsa bir deneyin derim. 

Dizinin ilk bölümü reytingler de yayın zamanı 19.,tekrarı 34. olmuş.

Mayıs Kraliçesi


Tür: Dram
Senarist: Emre Kavuk
Yönetmen: Korhan Bozkurt,Yıldız Aşanboğa
Yapımcı: Birol Güven
Yapım şirketi: Mint Prodüksiyon
Sinematograf: Eyüp Boz
Kanal: Show TV 
Günü: Salı
Saati: 19.45
Yayın tarihi: 10 Kasım 2015
Gösterim süresi: 127 dakika

Konusu:
İstihbarat Amiri Sencer yakın arkadaşının hanımını Asu’yu çok sever. Sencer bir kız annesi Asu’ya ulaşabilmek için arkadaşı Önder’i öldürür. Önder ve Asu’nun kızını da bu aşkta engel gören Sencer kızını da öldürmesi için yardımcısı Celil’e verir. Celil ise bu güzel kız çocuğu Nehir’e kıymaz ve onu evlatlık verir Sencer’in planına göre, kocası ve kızını ardı ardına kaybeden Asu, duygusal boşluğunu Sencer ve Sencer’in çocuklarıyla dolduracaktır.

Yıllar geçer ve Nehir, onu büyüten ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınır. Nehir, Sencer’in tersanesinde kaynak işçisi bir kız olarak çalışmaya başlar. Sencer ile evlenen ve Sencer’in iki çocuğuna da annelik yapan Asu, kızını öldü bilse de, aslında kızı Nehir fakir bir ailenin kızı olarak yanı başında yaşamaya başlar. Celil, Nehir’in asıl kimliğini bildiği için, Nehir’i oğlundan ve Asu’dan uzak tutmaya çalışsa da başarılı olamayacaktır.

Oyuncular 
Yağmur Tanrısevsin
Burak Hakkı
Ahmet Olgun Sunear
Samet Sırmalı
Hatice Aslan
Derya Şensoy
Cansın Özyosun
Kazım Akşar
Sinem Karel Gürtekin
Erkan Taşdöğen
Serhan Onat
Aşkın Şenol

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Kore dizilerini bizimkiler sezonlara dökünce beceremiyorlar mı?
    Uzatıyorlar, bir kaç bir şey daha ekliyorlar falan, sarmıyor gerçekten de!
    İlk bölümünü izlemiştim ama yarım yamalak işte :)
    Hangi Kore dizisi bu peki?

    YanıtlaSil
  2. Ahmet Olgun Sunear <3 <3 :D

    Sırf şu adamın cool tavırları için izliyorum diziyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O bile kurtarmıyor diziyi. Onu bırak köklü oyuncular bile kurtaramadı. Reytingleri de pek iyi değil sanırım. 2. bölümde 10.,3. bölümde 13. olmuş. Çok çok iyi bir reytingi yok. :3

      Sil
  3. Bizim diziler de son zamanlarda samimiyet yok. Oyuncular ya çok güzel ya çok yakışıklı olduklarından seyrediliyor diziler :) örneğin Kiralık Aşk ve Güneşin Kızları vb. bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok çok samimi diziler var. Ezan okunuyor şimdi yalan yazamam, Aşk Yeniden, Kiralık Aşk, İnadına Aşk, Kırgın Çiçekler gibi diziler çok samimi. Keza bak düşününce Güneşin Kızları da çok iyi belki düşünsem dizileri, daha çıkar. Fakat evet bu dizi de o samimiyeti ben bulamadım. :3

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)