Kamill El Tırnak Kremi

Sanırım blogumda bütün kullandığım kremlere yer verecek gibiyim. Evimde hangi dolabı açarsanız açın testerlar,çeşit çeşit kremleri bulabilirisiniz.Kremlere karşı çok büyük zaafım var gerçekten çok düşkünüm.Her kadının kozmetik alanında bir favorisi vardır kiminin ojeler,kiminin makyaj malzemeleri,kiminin parfümler benimde kremler.Krem gördüğüm yerde duramıyorum hele de fiyatı uygunsa 3-5 tane aldığım oluyor.Bu ay hiç bir şey almak yok dediğimde bile krem aldığım oluyor.Sanırım bazı konularda çok takıntılı bir insanım.
Bu gün Alman markası olan severek kullandığım bir kremden sizlere bahsetmek istedim.Daha evvel hiç tırnak bakımıyla ilgili bir krem paylaşmadığım için seçimimi bu kremden yana kullandım.Tırnakları özellikle de tırnak diplerindeki derileri yüzülenler için bire bir olacak bir krem olduğunu düşünüyorum. İçerisinde Avakado yağı,Aloe vera ve papatyanın yoğun gücüyle cildin korunmasına ve nemlenmesine yardımcı oluyormuş. Cildin bakımının yanı sıra rahatlamasına yardımcı oluyormuş.Cildin PH'sına uygun olup harici kullanılıyormuş.İçindekilerde gözüme çarpan methylpropional terimi oldu. (sentetik parfüm genelde çamaşır yumuşatıcısı ,şampuan gibi şeylerde bulunuyor alerji ve kontakt dermatitle ile ilişkilendirilmiş olup endokrine zarar veren bir madde.) Parabeni fark etmedim ama nette araştırdığımda olduğunu yazanlar olmuş.Yine de kullanırsanız pişman olmayacağınız bir ürün.Bunun yanında şampuan gibi kokusu var çok hoşuma gitti içinde ki papatyadan dolayı çiçek kokusunun yoğunluğunu hissedebiliyorsunuz etrafa hemen çok güzel kokuları salıyor.Benim cildimde hafif yağlanma yaptı ama hızlı kurudu,hızlı kurumasından çok hoşlandım.3 gündür krem sürmüyordum elime biraz kurumuş gibiydi mat bir rengi vardı şimdi yazarken sürdüm anında cildim yumuşadı o kuruluk gitti parlak bir görünüm elde ettim.
Fiyatına gelirsek minik boyları yani 30 mllikler 1 -3 lira anca oluyor büyük marketlerde filan karşınıza çıkacağını düşünüyorum.Elimdekini alalı çok olduğundan şimdiki fiyatına netten baktım 100 ml'lik olanı 10 liradan başlıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar